Incredibaby
Vores plantegning er endelig klar!

Fordi hun har stået model til så meget!

Annonce for Flowr

Jeg er født i 1990 og er opvokset i en lille vestjysk by. Familien kan bedst beskrives som en vaskeægte kernefamilie med mor, far og 3 børn. Den ene af børnene blev en efternøler, og det barn var altså mig. 7 år efter barn nummer to fik mine forældre mig, og jeg har faktisk i nyere tid ofte tænkt på, at jeg er glad for at have været en nummer 3 (og imponeret over, at mine forældre orkede til hele igen, med 2 så store børn). Men jeg er glad for at have været nummer 3, fordi mine forældre havde en erfaring ift. det der med at have børn. Shit, hvor er første barn altså en prøveklud – jeg anede ærligt talt ikke særlig meget om spædbørn før vi fik Elliot. Jeg vidste i hvert fald ikke meget andet end at de sked, sov og spiste. Jeg havde dog ikke regnet med at de sked SÅ meget, sov SÅ meget og spiste SÅ tit. Det havde jeg aldrig tænkt over før jeg selv fik børn. Men jeg er også glad for at have været 3’er fordi jeg ved, at mine forældre har haft en helt anden ro over sig når de allerede havde været det hele igennem 2 gange før. Og så mindes jeg også, at mine søskende altid har været virkelig gode til at tage sig af mig og lege med mig. Det er også lidt en luksus i sig selv!

Efter jeg har fået børn, har jeg virkelig fået en nyfunden respekt for min egen mor. Og jeg har i virkeligheden mest af alt lyst til at sende hende en stor fed undskyldning. En undskyldning for alt det hun har stået model til gennem tiden – primært alt det fra den tid, jeg faktisk ikke kan huske. Alle de ting, hun har gjort hver dag, som har fået det hele til at glide. Og alle de ting, som hun har gjort for at jeg kunne vokse op som en glad baby, et fornøjet barn, og en harmonisk voksen.

Men i stedet vil jeg meget hellere sige TAK for alle de ting, hun har gjort for mig.

Så jeg vil gerne sige tak fordi jeg ved at hun har:

  • Været igennem en hel graviditet, fødsel og ammeforløb for min skyld.
  • Haft utallige søvnløse nætter, fordi jeg ikke kunne finde ro.
  • Skiftet min lorteble flere gange end hun nogensinde ville kunne tælle.
  • Madet, badet og passet mig.
  • Lavet mad og madpakker til mig i seriøst mange år.
  • Vasket mit tøj, og skiftet mit sengetøj hver 14. dag altid.
  • Prioriteret mine behov før hendes egne. I indtil videre 28 år…..

 

Alt det ved jeg, at hun har gjort – for jeg gør nøjagtigt det samme for mine egne børn.

Og ved I, hvad det mest skøre er?

At jeg faktisk ikke har det mindste imod det.

Derfor ved jeg også, at min egen mor har gjort det med glæde. Hele 3 gange i øvrigt, hvilket jeg synes fortjener en medalje i sig selv ;-)

Og det er faktisk det, hun skal have allermest tak for. For at have stået model til SÅ meget. Uden overhovedet at brokke sig.

Derfor har det heller ikke været svært at sætte sig ind i Flowrs fokus på Mors Dag dette år: Din mor må stå model til meget.

Husk Mors Dag d. 12. maj – sig “tak fordi du er MIN mor” med en flowr buket!

 

 

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores plantegning er endelig klar!