Incredibaby
Fordi hun har stået model til så meget!

Er vi så voksne nu?

Har I nogensinde siddet og følt, at I har kigget på jer selv udefra? Siddet og kigget, og tænkt “hvornår pokker er jeg blevet så voksen”? Og alligevel slet ikke følt jer voksne. Og så tænke på, om det mon egentlig bare er sådan her det føles at være blevet voksen? For det føles… nøjagtigt som for 10 år siden.

Jeg fylder 29 år om få måneder. Og tager dermed hul på mit sidste år i 20’erne. Jeg er gift, har 2 børn, arbejder fuldtid på 4. år, ejer et hus, to biler og en byggegrund. Dermed er huset altså også til salg. Også temmelig voksent, kan man sige.

Så i alle henseender er jeg nok voksen. Det sjove er bare, at jeg slet ikke føler mig ældre end for 10 år siden, faktisk. Og dét er faktisk kommet bag på mig op til flere gange. Det er til gengæld skørt, for der er sket ekstremt meget de sidste år af mit liv, og moderskabet ændrer trods alt én temmelig meget.

Det er ikke fordi, jeg ikke føler mig anderledes. Jeg føler mig bare ikke ældre ;-)

Men det er jeg – og det kan man også godt se på mig, vil jeg lige tilføje.

Ift. det der hussalg, så er det altså stadig ikke solgt, men har fint med aktivitet – så vi er fortsat optimistiske for et snarligt salg, så vi kan komme i gang med vores nybyggeri.

Der er blevet spurgt lidt ind til vores plantegning på Instagram, og hvorfor jeg ikke vil dele den med jer. Og det er både fordi jeg ikke er klar, og fordi vi har brugt enormt meget tid på den. Og så vil jeg da også være ærgelig over, at nogle potentielt kunne bygge vores drømmehus før vi selv gør det ;-)

Jeg ved ikke, om jeg nogensinde kommer til at føle mig “ægte” voksen, men til gengæld er jeg ægte lykkelig. Jeg kan faktisk ikke komme i tanke om én eneste ting jeg ville ændre! Jeg havde ikke turdet drømme om, at jeg skulle have alt det jeg har i dag.

Lucky me!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Puha… Den tidlige overgangsalder – du kan tro jeg kender det. Overgangen fra at være en kvinde i 20’erne til en i 30’erne er ikke nem. Jeg frygter stadig, når jeg en gang bliver 40 :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Haha! Jeg har sådan en idé om, at jeg da naturligvis er mega zen, når jeg engang bliver 40 ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi hun har stået model til så meget!