Incredibaby
3. graviditet: Uge 17+

3. graviditet: Uge 18+19

Februar går for alvor på hæld, og om få dage er halvdelen af graviditeten fløjet afsted.

I går fik vi overstået en stor milepæl: misdannelsesscanning.

De andre gange har det virkelig været noget, vi har set frem til. Denne gang har vi ærligt talt ikke skænket det mange tanker. Ikke forstået på den måde, at vi ikke har glædet os. Men forstået på den måde, at vi har så meget at se til, udover den kommende familieforøgelse. Og så har bekymringerne fyldt ekstremt lidt i denne graviditet. Vi har, lidt naivt måske, ikke spekuleret over, at noget kunne være galt. Og jeg tror det er noget, der er kommet med tiden. Med graviditeterne. Fordi vi aldrig har oplevet, at noget har været galt. Første gang var jeg helt klart mere bekymret for, at noget skulle være galt. “Let your faith be bigger than your fear”, læste jeg engang. Og det tror jeg virkelig er en øvelse, man kan udøve under graviditet. Det er bestemt ikke sikkert, at det kan lade sig gøre – men jeg tror at det er et meget godt mantra i en situation hvor kontrollen er fuldstændig taget fra én.

Men det er nemt at sige for mig, det ved jeg godt.

Hvorom alting er, så gik scanningen godt i går. Lillesøster er sund og rask på alle ledder og kanter, og hun er også stadig en lillesøster ;-) Scanningen tog noget længere tid end forventet, da hun bestemt ikke lå stille derinde. Men til sidst fik jordemoderen målt alle de ting, hun skulle. Og mit maveskind kunne slippe igen – det bliver ikke ved med at være behageligt, kan man sige ;-)

Ellers har uge 18 og første halvdel af uge 19 været stille og rolige. Jeg har lidt meget af plukkeveer i de andre graviditeter, men faktisk har jeg, indtil videre, ikke mærket noget til det denne gang. Med Elton var det allerede problematisk på dette tidspunkt i graviditeten. Så jeg er begyndt at have håb for, at det måske er anderledes denne gang – jeg håber håber håber! Både så jeg ikke skal aflaste heeeele tiden, men også så jeg kan få lov at gå tiden ud på job. Det lyder måske banalt, men det betyder faktisk ret meget for mig, at jeg ikke skal sygemeldes fra job. Det ville være en sejr for mig. Det ved jeg ikke, om man kan sætte sig ind i, hvis man ikke selv har været sygemeldt som gravid?

Jeg skal ikke klage over noget som helst i hvert fald – det går som det skal, og tiden flyver afsted!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. graviditet: Uge 17+