At vågne op til et smil...

Sommerudsalg: FUB, Angulus, og en udsalgsliste..

Jeg indrømmer gerne, at jeg shopper meget. Måske også lidt til den gode side. MEN, jeg køber stort set altid på udsalg, og jeg holder mig til de “gode” mærker, så jeg kan sælge det igen, hvis jeg har lyst. Og her snakker vi altså tøj til E. Jeg shopper faktisk ikke så meget til mig selv længere. Det kan andre mødre nok nikke genkendende til.

Denne gange har jeg dog købt til os begge. Jeg har været i gang med udsalget hos naturbarn.dk og minmorsbutik.dk. Hos naturbarn fik jeg fingre i 2 FUB dragter til -40%, fordi jeg er medlem af deres kundeklub. Det betyder, at man får adgang til udsalg 1 dag før andre, og at man af og til får lidt flere procenter. Det eneste det kræver er, at man melder sig til via mail, og dermed modtager lidt mails fra dem. Det er ofte brugbare mails, så jeg er faktisk glad for at være medlem! Tøjet kom i dag, og jeg bestilte søndag aften – dejlig hurtig levering, og frit valg af posthus.

Hos minmorsbutik fandt jeg endelig Angulus sandalerne på tilbud! Jeg tror de fleste ved, hvilke sandaler jeg taler om – de er meget populære, og selvom det er sjovt at skille sig ud, så er der altså en grund til, at de er hypet i tiden. Lækkert skind, og en gummibund der virker meget “stød-absorberende”, hvis det giver mening ;-) Nøj, de er lækre.
Jeg har før haft fødderne i et par Birkenstock, og jeg må indrømme, at de her altså er mere behagelige. Jeg købte dem i hvid af den simple årsag, at jeg simpelthen har alt for mange sorte sko. Så nu måtte det være nok, og jeg klikkede et par hjem i går (og modtog allerede i dag!). De var på 30%, og jeg tror faktisk de er udsolgt lige pt. Mener dog at have læst, at der kommer flere hjem igen. Jeg har før handlet hos minmorsbutik, og jeg vender faktisk ofte tilbage. Der er så mange fine ting, fast lav fragt, og så er der bare så hurtig levering. Det har jeg fundet ud af, betyder rigtig meget for min oplevelse, når jeg shopper på nettet. Det er også derfor, at jeg nok kommer til at nævne leveringstiden, når jeg skriver omkring mine indkøb på nettet. Det skal sgu komme med det vuns ;-)

Jeg tænker at en liste med tilbud måske er meget rart, så her kommer de udsalg jeg er faldet over:

udsalg

 

Følg med på instagram: @sanneagersnap

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At vågne op til et smil...