Neonate babyalarm: En anmeldelse

bObles på procenter

bobles

Forleden dag gik vi os en tur igennem strøget her i Århus. Vi skulle sætte nogle penge i banke, og så havde jeg en plan om lige at tjekke op på bObles kyllingen. Jeg kan afsløre, at vi ikke fik købt kyllingen. Den var udsolgt i blå. Og jeg havde altså lige fået den blå eller grå i hovedet. Kan afsløre, at jeg ikke er den eneste med en forkærlighed for de farver. De er i hvert fald svære at opstøve. Anyways..

Vi endte med at gå et smut i Salling. Grunden til, at vi endte lige netop der var nok mest, at det begyndt at stå ned i lårfede stråler. Mor og far havde begge iført sig læderjakker (og ingen paraply!) fordi den danske sommer jo er så tilregnelig..

På børneetagen fandt vi, til min store glæde, ud af at bObles var på -30%. Jeg var jo som sagt på jagt efter den lille kylling. Men når der nu var procenter, så kiggede jeg altså på de lidt større ting. Både skildpadden og frøen fandtes i den blå farve – dog ikke den multiblå som jeg ellers synes er fin. Jeg talte med ekspedienten, og endte med at købe begge med hjem. Skildpadden er et godt balancebræt, og frøen jan skilles i 2, og bruges til balance, og til at sidde op ad mens han er lille. Når han bliver større kan han sikkert finde på alt muligt sjovt. Indtil da, er jeg ret glad for min nye skammel når jeg sidder på gulvet :-)

frøen skildpadde

 

Vi måtte blive hængende i Salling i et stykke tid, for regnen havde åbenbart ikke tænkt sig at forsvinde lige med det samme. Takket være Starbucks undgik jeg at bruge tiden på at tørlægge dankortet. I stedet nød vi en iskaffe og en cheesecake ;-) Da vi gik hjem skinnede solen ligeindtil vi var 300 meter fra hoveddøren. Vi nåede at blive gennemblødte – naturligvis!

starbucks

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neonate babyalarm: En anmeldelse