bObles på procenter

Bachelor, baby og barsel

Gæt hvem der i dag har afsluttet sin uddannelse? Jep, det har jeg! Endelig, endelig, endelig har jeg i dag været til min sidste eksamen! 3 års arbejde er slut, og jeg kan nu gå på barsel for alvor. Ikke flere opgaver der skal afleveres, og ikke flere sider der skal skrives. Det er lidt af et vakuum, faktisk. De sidste 3 måneder har der været 4 eksamensopgaver, hvoraf én har været min bacheloropgave. de sidste 30 ECTS point er samlet, og endnu en uddannelse kan føjes til samlingen. Nu står den på barsel indtil september ’16, hvor jeg starter min kandidat – med mindre jeg i mellemtiden lander et fedt job – hvem ved ;-)

Lige nu vil jeg i hvert fald nyde resten af dagen sammen med familien, og smile ved tanken om, at jeg har sat det sidste punktum i min bacheloruddannelse.

Hello sommerferie, hello barsel!

BA

Elliot er også godt tilfreds! :-)

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles på procenter