Sagt i privaten #2

Eget domæne – en lille servicemeddelelse

Overskriften beskriver egentligt meget præcist, hvad jeg lige vil fortælle i et lille lynindlæg.

Jeg har nemlig fået eget domæne. www.incredibaby.dk hedder jeg fra i morgen af. Så næsten det samme som nu, blot uden “bloggersdelight”. Det synes jeg selv er ret fedt, og selvom det ikke gør den store forskel, så glæder jeg mig til ændringen træder i kraft :-)

Husk, at I kan følge med på instagram: @sanneagersnap

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sagt i privaten #2