Babyview tester

Sagt i privaten #2

“Du kan slet ikke finde ud af at lave rigtige pølser endnu, skat. Du kan kun lave skuddermudder” – Sagt af mor, fordi det er sandt. Udsagnet var i øvrigt møntet på barnet – ikke faren ;-)

“Det her gule maling kan seriøst ikke vaskes af ham igen. Jeg mener det sgu!” – Sagt af mor under en lorteble

“Aaaaarj Elliot, det er 3. gang!!” – Sagt af begge da chefen gylpede (i seriøse mængder) i badekarret 3 gange på 5 minutter.

“…… jeg har brug for assistance” – sagt af far flere gange dagligt. Vi har produceret en gylper af kaliber. Shit hvor kan han sende en skylle afsted.

– “Ja, tag du bare det i ansigtet” – sagt af far, da moren kommenterede, at afføringen lignede camouflagemaling.

“STOFBLE!!!” – Oftest sagt af far (også under gylp)

“Nu skal du sove Ellipot” – Sagt når chefen er sur og tvær – og træt..

– “Jeg tør seriøst ikke tænke på, hvordan jeg ser ud efter det her amning er slut” – Sagt af mor fordi det er en reel bekymring. Hvordan skal sagerne nogensinde kun holde til det her uden at blive seriøst påvirket? Livet som mor, ikke?

– “Hold kæft hvor ser han bare tyk ud, når han sidder sådan her” – Sagt hver gang Ellipotten sidder oprejst. Det er ligesom bare nærmest én stor kind der overtager ansigtet.

– “Jeg er sgu lidt energiforladt” – Sagt af mor, fordi det faktisk er hårdt at være forældre, uanset hvor nemt barnet er. Man er på konstant, og har aldrig rigtig ro. Selv når man allesammen sover har man barnet i tankerne. Det er skønt og fantastisk – og hårdt.

– “Vi har fået forældrehumor, skat” – Sagt fordi det bare er et faktum. Til gengæld synes vi selv, at vi er sjove.

Og så kan I lige få et billede af mit seneste eksperiment i køkkenet: Dulche de Leche. (eller dulche delicious, som jeg kalder det – for det er eddersparkme lækkert, siger jeg jer.)

Morgenmad

Ovenpå havregrøde sgu ;-)

Dulche de Leche

Lækkert og klistret

2 kommentarer

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyview tester