Eget domæne - en lille servicemeddelelse

Ting jeg savner…

Jeg kan ret hurtigt, uden videre belæg, konstatere, at det er ret fedt det der med at få et barn. Det er rigtigt nok, at det er en kærlighed uden nogen sammenligning. Når Elliot ligger og stirrer mig uhæmmet dybt i øjnene (hvilket babyer altså virkeligt gør meget!), så kan jeg bare mærke, at han er min. Han er simpelthen så stor en del af mig nu. Jeg kan jo godt huske, at han ikke altid har været her. Og så alligevel ikke. For han er jo vitterligt hele min verden nu. Jeg laver stort set ikke andet end at glo på den lille klump kærlighed, som oftest ligger og griner som en flækket træsko.

Men nu hvor vi har fået det på plads, så er der altså ting jeg savner… F.eks.:

 • At vende mig om og sove videre uden forstyrrelser.
 • At have lyst til at gå ud og drikke drinks (Det kommer nok engang, ikke?)
 • At dufte af lækker parfume. Det er bare ikke så lækkert med baby smurt ind i anden duft end baby-duft. Åh, hvor hans hovede bare dufter af ren kærlighed!
 • At kigge på tøj til mig selv, som det første. Ender sgu altid på baby-webshops. Først når de er tygget igennem kan jeg finde tid til at kigge på tøj til mig selv.
 • At glatte hår. Kan stadig ikke finde glattejernet. Bebrejder amme-hjernen all the way. Jeg får ellers aldrig ting væk. Heller ikke når jeg rydder op. Og slet ikke Mads’ ting. Kan I mærke ironien?
 • Ikke at vide hvad ammebrikker, amme-indlæg og mælkeknuder er.
 • Ikke at kunne kende duften af gylp på flere meters afstand
 • … og ikke at lugte af gylp, selv fra flere meters afstand.
 • At nyde et langt bad, fremfor at have en smule dårlig samvittighed. Hvad nu hvis han er mega besværlig derude, og de har brug for mig?!
 • At gå på WC uden at få en mild form for stress ved tanken om, at der sikkert lyder et vræl om sådan cirka 3 sekunder.
 • At kunne mindes hvordan små grønne egentligt smager.
 • At have et par stiletter på. Kan ærligt talt ikke fortælle jer, hvor mine stiletter befinder sig i øjeblikket. Kan til gengæld fortælle præcis hvor d-dråber, amme-brikker og inotyol-salve befinder sig.

Men ved I hvad jeg ikke savner?

Livet uden de to her <3

Bog

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eget domæne - en lille servicemeddelelse