Ting jeg savner...

En kasse fyldt med minder

Tid er en sjov størrelse. De sidste 3 måneder af graviditeten føltes som de længste i mit liv, og de sidste 3 måneder efter fødslen er fløjet afsted som aldrig før.

Jeg kan godt mærke, at tiden faktisk går lidt for stærkt. Jeg nyder at han bliver større og lige pludseligt kan give lidt igen. Han smiler, griber efter ting, er mere vågen og generelt mere glad. Det giver så meget mere glæde, at han kan respondere lidt og ikke blot ligger og kigger, uden at reagere på særlig meget.

Men alle de ting han pludseligt kan, vidner også om, at han altså slet ikke er et lille spædbarn længere. Han er 3,5 måned, og over dobbelt så stor som han var ved fødslen. Og den tid kommer aldrig igen jo – det giver ret meget sig selv, hvilket jeg jo godt ved. Men det er stadig lidt sørgmodigt at sidde og kigge på hans hue fra barselshotellet.

Der er så mange minder fra en graviditet og den første tid med et lille barn. Derfor har jeg lavet en kasse, med alle de ting jeg har fra graviditeten og den første tid. Den bliver så sjov at finde frem, når han bliver større og jeg får brug for at mindes. Kassen inderholder den positive graviditetstest, vandrejournal, scanningsbilleder, hue, tøj, armbånd fra hospitalet, og fødselssedlen fra Skejby.

Mindekasse_

sophie giraffe

Vi er i øvrigt næsten lige begyndt at holde fast i ting. Forældrene er meget begejstrede ;-)

 

 

 

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg savner...