En kasse fyldt med minder

At være forældre på SU

Vi besluttede os for at få vores første barn under vores uddannelse. Vi talte det grundigt igennem inden vi tog springet.

I sidste ende kom det frem til dette: Vil vi have ekstra penge til vores barn eller ekstra tid?

Svaret på det var ekstra tid. Og det bekræftede os i, at det var en god idé med børn under uddannelse. Vi var enige om, at vi ville tage det som det kom, og ikke prøve at planlægge. Skæbnen ville det således, at vores barn fandt sine forældre lynhurtigt, og allerede efter en måned stod vi med en positiv test. Terminen hed 1/4-2015, og jeg endte med at føde 12/3-2015. Jeg fødte altså midt i mit 6. semester, og skulle igennem 3 fag udover min bacheloropgave, som skulle forsvares mundtligt. Vi besluttede (eller jeg besluttede), at jeg ikke skulle tage barsel fra min bachelor. Jeg ville enormt gerne være færdig med Aalborg Universitet, så jeg ikke skulle pendle efter Elliot var kommet til verden.

Jeg har ikke været fysisk tilstede under 6. semester, men i stedet læst op på fagene selv. Det er endt med at gå over alt forventning, og man kan bestemt ikke se på mine karakterer, at jeg har haft en fødsel og et barn at tage højde for imens jeg har arbejdet på mine projekter. Men har det været nemt? Nej, det har det ikke. Har det været ulideligt? Nej, bestemt ikke! Og ville jeg gøre det igen? Ja – jeg har på ingen måde fortrudt. Jeg har barsel uden et 6. semester hængende over mit hovede når jeg er færdig med barsel.  I stedet kan jeg finde et job eller gå videre på min kandidat på Århus Universitet.

Lige nu vil jeg dog bare nyde min barsel, og prøve at få lært det der med at geare ned og slappe af uden at have travlt med noget ved siden af barslen.

Om os

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kasse fyldt med minder