Afbrudt middagslur, rodet lejlighed, og følelsen af, at tisse i bukserne...

Gæsteblogger: Julie Rye. “Det er hårdt for forældrene og barnet kan ikke gøre for det er hårdt!”

Jeg elsker at høre om andres graviditet og babyer. Derfor er jeg i gang med, at strikke et gæstelogger tema sammen her på bloggen. Første gæsteblogger er Julie Rye. Hun har svaret på nogle spørgsmål omkring hendes graviditet og liv som nybagt mor. Julie har selv forfattet svarene, og der er ikke redigeret i teksten. Tusind tak til Julie for at dele sin historie, og for at være hudløst ærlig!

I kan følge Julie på intagram @julierye

Var din graviditet planlagt og hvordan var dit forløb?

– Min graviditet var planlagt, dog havde vi regnet med vi skulle igennem det helt store fertilitets show, da jeg ikke måtte være på min medicin i mens vi prøvede at blive gravide, så skulle vi have hjælp for at det gik hurtig og jeg ikke blev mere syg – dog viste det sig at Lasse havde dårlig sæd kvalitet og de synes vi skulle bruger donor – dagen inden vi skulle på Skejby for at få hjælp fandt vi ud af at jeg var 4 uger henne.

Min graviditet har været det mest pinefuld og meget lang, udover min sklerose gik helt amok, så besvimede jeg i Thailand – var indlagt dernede og besvimede i en bus på vej på job, havde bækkenløsning og blev sygemeldt 4 måneder før termin. 

Jeg fødte den 7 maj 2015 kl 15.46, efter 6 timers fødsel – og uden smertelindring – Ja føler mig lidt sej! 

– Hvordan var fødslen? Var det som “forventet”, og hvordan klarede I den første tid?

Det var langt fra hvad jeg havde forventet og min lyserøde forestilling braste fuldstændig – alt fra amning, til den lille baby og til hvor hårdt det egentlig var! Vi har altid været meget enige om vi ville have 2 børn – men vi skal vitterligt ikke have flere, alt har være så forbandet hårdt og ville ønske flere var ærlige om det og ikke kun lagde de lyserøde ting op på de sociale medier! Jeg har været helt ærlig om tingene og delt alle mine tanker, og hvor har det hjulpet mig. Hjulpet mig med at finde andre hjælpende hænder men også på at lette mit hjerte! Nu er vi ‘kun’ 8 uger inde i det, men føler jeg har været mor i 6 måneder!

– Hvordan går det i dag? Har du gjort dig nogle erfaringer, som du vil få glæde af ved et barn mere – eller nogle råd du vil give videre til andre kommende mødre?

Vi har lært Villum meget bedre at kende, og ved hvornår vi skal gøre hvad og hvad han vil, men derfor er tingene stadig vildt hårde og vi er stadig i tilvænningsfasen, og desuden har vi begge ændret os markant, men det har kun gjort os tættere!

Lige nu vil jeg ikke give råd eller erfaring videre – jeg føler stadig jeg er ny mor og vil aldrig vide hvad der virkede eller ikke virkede før jeg har haft Villum i længere tid.  Men vil sige at man skal tænke sig om, inden man sætter en baby til verden, det er hårdt for forældrene og barnet kan ikke gøre for det er hårdt! 

Amningen var vildt vigtig for mig, og gjorde så ondt da jeg måtte opgive fordi Villum ikke fik nok næring af det, da han blev ved med at tabe sig! – ville til hver en tid prøve igen hvis vi skulle have et barn mere, men vil også sige at man skal ikke amme for en hver pris, et glad, tilfreds og mæt barn er det vigtigste – Villum er lang og slank men spiser 170-200 ml pr måltid, så han er en sulten fyr med en åbenbart høj forbrænding! 

Vi valgte at få børn nu fordi jeg har Sclerose, og vi havde fået af vide hvis vi skulle have børn, var det nu! Vi ville ellers gerne have ventet et år og lige nydt alene livet i vores nye hus lidt tid, men det blev det ikke til her, og vi fortryder ikke et sekund! 

Julie

Julie og lille lækre Villum

Hvis du selv har lysten til, at fortælle din historie herinde, så send mig en mail på incredibabyblog@gmail.com. I mailen vil jeg gerne høre lidt kort omkring dig og din historie.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afbrudt middagslur, rodet lejlighed, og følelsen af, at tisse i bukserne...