Et spørgsmål om ilt...

Sommerhygge på vestjysk

Midt i sommerheden tog vi på en togtur. Destinationen hed Vestjylland, og formålet med vores lille 3 dages ferie var, at besøge min familie. Vi er der ikke så tit som vi gerne ville, så nu hvor Mads havde nogle dage fri, så trak vi stikket og brugte 3 dage på afslapning, god mad, rosévin og sommerhygge. En skøn weekend! Jeg nyder det så meget, når vi ser vores familier, og det er så dejligt at se, at de bare er ellevilde med Elliot. Elliot har en lille fætter på kun 7 uger, så jeg glæder mig virkelig til at se dem sammen når de bliver større. Jeg tror de kommer til at få så meget ud af hinanden. Vi er så heldige, at Elliot har 6 fætre og 2 kusiner på min side af familien, og på Mads’ side er han det allerførste barnebarn. Så der har han en masse tilgode.

Vi er netop kommet tilbage til Aarhus, og jeg kan allerede mærke, at den lille lejlighed pludseligt føles endnu mindre efter sådan en weekend med luft under vingerne ;-) Men mon ikke det hjælper på sagen når vi har fået pakket ud og organiseret os igen.

Vi fik brugt vores nye klapvogn i weekenden, og uden at overdrive, så er jeg fan! Nøj hvor er den fiks at køre med, og der er meget mere luft end i barnevognen synes jeg.

Nu vil jeg nyde resten af aftenen sammen med mine to drenge – men jeg kan lige vise jer lidt billeder fra en skøn weekend! :-)

togtur

Aarhus-Herning. 1 time og 38 minutter, hvor Elliot var et pragt eksemplar. Hjemturen var en lidt anden historie ;-)

sommer

Elliots første lille tur i badebassin (han nåede ikke længere end benene ;-) )

sommer 3

Indehygge i dag, hvor vejret var køligt :-)

sommer 2

Moren kom også i bikinien i anledning af det meget varme vejr! :-)

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et spørgsmål om ilt...