På sommerferie

Livet som mor – Uden filter!

Det er ret nærliggende at fremvise de pæne billeder – de lettere opstillede billeder, og de billeder man er heldig at fange, som bare er skide søde. Det er ikke så underligt, at det er det man har lyst til at vise frem, vel?

Jeg tror, at tendensen er blevet styrket efter instagram er kommet til. Vi kender vist alle til de profiler som er fuldstændigt “picture perfect” hele vejen igennem. Dem der aldrig viser snavs eller rod, eller andre virkelighedsnære billeder (vi ved jo godt, at hjemmet ikke konstant er pletfrit og fyldt med Royal Copenhagen stel og kubus stager i hvert rum). Dem der viser et pletfrit køkken et par gange i ugen, fremviser et 100% organiseret walk-in-closet, og et børneværelse der er pænere og dyrere end vores andres stuer. Der er slet ikke noget galt med de profiler, det er blot den tilgang som de har valgt at have. Det kan dog af og til være forfriskende med billeder der viser lidt mere sandhed og lidt mindre glansbillede.

Jeg har en del billeder liggende, som jeg synes er for kedelige, grimme eller beskidte til at dele i massevis. Men nu synes jeg det var på tide at vise lidt af den ufiltrerede sandhed af, hvordan livet som mor altså også er. For det er ikke kun hygge, netshopping, caféture, mødregruppe og familiebesøg. Det er også tonsvis af timer i sengen, det er gylp, grimt morgenhår, leftovers af graviditetsacne, skrigeture og alt muligt andet!

Så uden filter, og uden noget som helst – her er glimt af en helt 100% ægte hverdag som (forholdsvis) nybagt mor.

Husk I kan følge med på instagram @sanneagersnap

computer

Seng, computer, baby. Hverdagen på barsel…

gylp

Gylp og vasketøj (rent, bare rolig ;) )

hygge

Et lidt ældre billede. Dengang arrene fra den urene hud stadig ikke var væk. Hårdt at leve med, når man aldrig før har oplevet uren hud..

krads

Babyer har så satans skarpe negle!

 

 

 

sove

De rolige og dejlige familiestunder!

tis

Hvis du tror det er tis, så har du ret…

før efter

Og sidst men ikke mindst – forskellen på en lørdag aften før og efter barn ;-)

2 kommentarer

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På sommerferie