Hyggelige steder i hyggelige Århus - barnevognsture

Et lille tip: Halsfolder, arp og røde numser.

Når man står med en lille ny i hænderne for første gang er det med en vis frygt midt i al glæden. Kan man nu passe sådan en ordentligt, og hvad hvis man glemmer noget?

Da Elliot var et par dage gammel fik vi for første gang stiftet bekendtskab med de famøse halsfolder. Føj hvor kan sådan nogle bare lugte af død og råddenskab. Adr. Det eneste der lugter værre er nok navlestumpen. Halsfolderne er i dag blevet til halsdeller, men lugter altså ikke bedre hvis man glemmer rengøringen. Vi har kæmpet en brav kamp med den hals. Det er ikke særligt hyggeligt for hverken ham eller os, når de skal gøres rent dagligt.

Jeg har dog efterhånden formået at knække koden. Babyolie! Smør folderne godt med babyolie inden badetid, og sørg for at få løsnet alt derinde. Brug fingrene, så er det nemt at mærke om der stadig sidder noget fast. Under badet kan alt det lækre stads ligeså let fjernes med vand. Både skidt og lugten er helt forsvundet, uden brug af sæbe eller andet.

En anden ting jeg var nervøs for, var arp. Elliot har ikke været hårdt ramt, men han havde en smule da han var mindre. Babyolie havde jeg hørt var noget værre bøvl, så jeg forsøgte mig med A-dermas exomega creme i stedet. Et tykt lag (af flere omgange hvis det tørrer ind) på hovedet i et par timer, og derefter en blød babytandbørste til at massere og nulre det væk. Works every time (i hvert fald de 2 gange vi har gjort det ;-) ).

Rød numse? Inotyol. Jeg gider ikke engang forsøge mig med andet. Virker så sindssygt hurtigt! Instruktion er nok næppe nødvendigt ;-)

For at opsummere. Køb det. Køb babyolie, exomega og inotyol. Så burde den første tid med pleje være reddet ;-)

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelige steder i hyggelige Århus - barnevognsture