Ordkløveri og sure damer

Husrenovering skudt i gang!

Som jeg jo har afsløret både her, og på instagram, så har vi købt et hus. Et vaskeægte hus, med have og det hele. Bum. Så blev man voksen og ansvarlig, med barn, hus og bil (sådan en købte vi nemlig også for nyligt – mindre kunne jo ikke gøre det). Og så har vi hinanden, hvilket nok er det vigtigste af det hele.

Det bliver skide godt, så meget kan jeg afsløre. Vi har gang i nogle super gode ting derude, og vi er faktisk kommet langt allerede efter dag 1. Vi skal flytte ind medio Oktober, så der er jo ikke lang tid til. Det er faktisk lige om lidt – og vi fik først nøglerne i dag. Så der skal arbejdes (læs: knokles) når vi er i huset.

I dag kom vi i gang med at vælte vægge, og fik fjernet en god mængde tapet, så der kan blive vandskuret i weekenden. Og så har vi købt nogle vildt flotte gulve i farven “kalket eg” – de bliver så flotte!

Elliot opførte sig eksemplarisk og var så nem hele dagen, og det er altså ikke noget man kan forlange af en lille gut på 6 måneder. Så det var forældrene ret stolte over! Dygtig lille basse :-)

Og nu vil jeg i seng – for WOW man er træt efter sådan en dag. Jeg føler mig helt mørbanket!

husrenovering husrenovering1

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ordkløveri og sure damer