Ordbog: Junglen af forkortelser i mor-land

Survival-kit til barselslivet

Det kan engang imellem være ret problematisk at få hænderne fri når man går hjemme med en baby (hvornår begynder de egentligt at være tumlinge?). Dagene hvor Elliot bare på ingen måde vil ligge alene kan være lidt svære at få til at hænge sammen. Men jeg har efterhånden fundet ud af hvordan jeg kommer igennem de dage. Der er ting jeg bare skal have i nærheden, og så går det hele lidt nemmere.

 • Kaffe
 • Chokolade (hvis det er umuligt at få lov at få mad)
 • Hårelastik (det ér bare livsnødvendigt på barsel)
 • Sokker
 • Morgenkåbe
 • Danskvand
 • Gulerødder
 • Frugt
 • iPhone
 • Fjernbetjening
 • Sut
 • Bidelegetøj

I dag er én af de dage, hvor jeg ikke får ordnet særligt meget. Det eneste jeg har nået, udover at tage mig af Elliot, er faktisk at få forberedt grøntsagsmos, og rydde op efter det. Så jeg sidder sådan set bare i sofaen, sammen med min barselsknold og nyder at han nu sover.

Barselssurvival

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ordbog: Junglen af forkortelser i mor-land