Når vi bliver onde på nettet

Livet som Elliot: 7 måneder, og slet ikke så lille mere.

I går var det den 12. oktober. Mor og far fortalte, at det nu er 7 måneder siden jeg blev født. De siger hele tiden, at tiden flyver afsted. Jeg ved ikke helt hvad de mener, for jeg synes godt nok de sidste 7 måneder har været lange. Jeg har lært helt vildt meget. Jeg kan for eksempel sidde helt selv uden at tippe nu, og jeg kan endda tage fra med arme og hænder hvis jeg skulle miste balancen. Det er noget med en faldrefleks har jeg hørt. Og når jeg bliver lagt på maven har jeg fundet ud af, at jeg kan stikke numsen lidt i vejret med hjælp fra fødder og knæ, og så kan jeg faktisk komme lidt tættere på legetøjet. Jeg synes dog det er lidt nemmere at komme fremad når jeg sidder på numsen.

Maden synes jeg til tider er ok. Men hver gang jeg får noget lækkert, så propper mor kød i. Skide klamt. Kylling, okse, fisk, jeg er ligeglad. Det er ulækkert det hele. Mor siger, at jeg altså skal lære det fordi jeg skal have jern. Og jeg tænker bare: “Man kan da ikke spise jern?”. Jeg aner ikke hvad hun fabler om. Hun siger så mange mærkelige ting af og til. Så griner jeg bare af hende. Og så griner hende og far også. Så de synes nok også det er lidt fjollet.

Mor brokker sig også nogle gange over, at jeg laver en lille gave til hende i bleen. Er 5 gange om dagen mere end voksne mennesker eller hvad? Hvor gør de måske SÅ af det? Det er altså lækkert bagefter. Så er der plads til noget af det lækre frugthalløjsa jeg nogle gange får imellem de store måltider. Det er det jeg går og håber på hele dagen. Mor putter godt nok gulerødder i også. Men det er okay når jeg kan få lov at få frugt sammen med.

Vi er flyttet et andet sted hen. Et stort hus. Med have. Og frisk luft. Jeg er ret vild med det herude. Der er meget plads, og jeg sover faktisk ret godt herude. Jeg har ikke fået et værelse endnu, men de har lovet at det snart bliver klar. Og så får jeg mit helt eget legehjørne inde i stuen. Det glæder jeg mig ret meget til. Så alt i alt går det altså fint.

IMG_1384 IMG_1391

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når vi bliver onde på nettet