Julegaveønsker til de små

Livet som Elliot: 9 måneder og fuld fart fremad

Så blev jeg igen en måned ældre. I går rundede jeg nemlig de 9 måneder, og det kunne mine forældre slet ikke forstå. De synes åbenbart tiden er fløjet afsted, og at jeg pludseligt er blevet mægtig stor og dygtig.

Jeg har ret godt styr på det der med at kravle nu. Det går lynhurtigt når jeg ser noget jeg gerne vil have, og mor får lidt stress når hun skal ordne noget i opvaskeren. Så er jeg nemlig i fuld galop hurtigere end du kan sige “kravlenisse”. Det må åbenbart være et voksenlegetøj, sådan en opvasker, for jeg må i hvert fald ikke kravle på lågen, hvilket jeg altså ikke helt kan forstå. Så jeg prøver gerne til med det hver gang de åbner den. Det kan være de på et tidspunkt bliver klogere, og giver mig lov.

Jeg er også typen der ikke helt kan få nok, så nu er jeg også begyndt at rejse mig op ved alting, og jeg prøver til med at give slip engang imellem. Man kan faktisk godt stå selv, helt uden at holde ved noget. Vidste I godt det? Det undrer mig, at jeg ikke har gjort det noget før. Men mor siger, at det er noget man skal være stor for at gøre, og at jeg altså lige skal passe på, så jeg ikke slår mig. Men hun siger også, at jeg er dygtig fordi jeg sætter mig ned på numsen når jeg falder, og ikke tager fra med næsen. Men helt ærligt, ikke? Ville det ikke være rimeligt dumt at tage fra med næsen måske? Hun må da være tosset.

Jeg har forresten også prøvet at sove uden min mor og far. Både min farmor og farfar og min mormor og morfar har prøvet at passe mig nu. Det er gået rigtig fint – det er så hyggeligt at være hos dem. De leger hele tiden med mig og giver mig helt vildt meget opmærksomhed. Det synes jeg er fedt. Så kigger de allesammen på mig og smiler og griner til mig – det er altså fedt at være baby.

Min mor er begyndt at arbejde, så hun er ikke hjemme hele tiden mere. Men min far er hjemme hos mig, så det er ret hyggeligt. Jeg sover nogle lange lure i løbet af dagen, så det er ikke så meget jeg når at opdage, at hun er væk.

Udover det, så er der ikke så meget at berette. Jeg sover ikke så godt om natten, men det siger mine forældre, at vi ikke behøver at tale mere om – de siger det er en fase, og at det er i orden. Men jeg synes nu de ser lidt trætte ud, så måske jeg snart skulle begynde at sove hele natten igen som jeg gjorde de første 6 måneder.

IMG_2373

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveønsker til de små