Mandag, julegaver og en virkelig pinlig sangtekst...

Tanker om barn nummer 2

Når man har været gravid én gang, og har prøvet at stå med sit nyfødte barn og mærket den lykkerus det giver så tror jeg, at de fleste er klar til at gøre det hele én gang til. Fordi alle generne ved en graviditet falder i baggrunden når man tænker tilbage på hvor hyggeligt det var at mærke spark inden man faldt i søvn, og fordi man huske hvor stort det var at møde sit længe ventede barn da fødslen endelig var kommet – og gået igen. Sådan har jeg det også.

Jeg glæder mig til barn nummer 2. Jeg glæder mig til at prøve det hele én gang til. Jeg glæder mig til, at Elliot skal være storebror, og til at de 2 skal få så meget ud af hinanden. Jeg glæder mig til, at der er en ekstra at dele det hele med næste gang. Jeg glæder mig til at få endnu et barn sammen med verdens bedste Mads.

Det bliver så stort.

Hvornår det skal være ved jeg dog ikke.

Jeg er lige begyndt på job igen, og det betyder også at vi i hvert fald ikke har tid til barn nummer 2 lige nu.

Jeg kunne også godt tænke mig, at Elliot sov en lille smule bedre inden barn nummer 2 begynder at vokse i min mave. Og så synes jeg det er rart, at jeg har min gamle krop tilbage. Uden ekstra kilo, væske og uren hud. Det er ret fedt ikke at døje med nogle af de ting.

Men det er helt sikkert det hele værd x 1000.

Huset vi har købt er med 2 børneværelser, så vi har også plads til nummer 2 barn uden at skulle bekymre os om pladsmangel, så rent praktisk er vi også klar når den tid kommer. Jeg tror, at det er ret naturligt, at man begynder at tænker på barn nummer 2 på dette tidspunkt. Man ved jo, at der går 9 måneder før de arriverer, og at man heller ikke ønsker alt for stor afstand mellem børnene. Men man ved også, at man synes det er ret rart ikke at være gravid hele tiden.

Men nu synes vi jo selv, at Elliot er det mest perfekte i verden, så sådan en succes skal da gentages, ikke? ;-)

IMG_8416

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, på snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag, julegaver og en virkelig pinlig sangtekst...