PART 2: 11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor.

En hilsen fra det søvnløse land…

10januar1

Når man sådan begynder at få børn, så får man en unaturlig stor fokus på hvor meget ynglet sover. Eller rettere sagt, hvor lidt de sover. Det er som om, at det ikke fylder så meget i hverdagen i perioderne hvor de rent faktisk sover. Men når de ikke gør, så er det en daglig bekymring: “Gider han mon sove, og hvor længe sover han i så fald?”.

Sådan er det i hvert fald hjemme hos os.

Natten til lørdag va rmildest talt alt andet end fantastisk. 6 opvågninger på 6 timer, og 3x sutteflaske. Ud af fjerene kl. 5.45 og i gang. Træt mor, og træt far (som i øvrigt skulle afsted mod Barcelona 5.30). Natten til i dag var lidt bedre, efter jeg brugte oceaner af tid på at få en pylret E til at sove til natten. Tror det er tænderne der driller – 2 tænder på 10 dage. Det.er.en.fase.

Jeg overlever på kaffe og lure imens Elliot sover og en farmor eller mormor lytter efter ham. Mads er hjemme mandag aften, og det bliver måske ret fedt at være 2 til nattevagterne igen når jeg sådan skal op og fungere på det der job jeg jo også har mig. Velkommen til den virkelige voksenverden siger jeg bare. Måske er søvn også overvurderet når det kommer til stykket? Concealer og kaffe må redde mig indtil skuden vender snuden mod en verden fyldt med nattesøvn og udhvilede kroppe.

Udover det der med søvn, så går det faktisk skide godt i den lille familie. Man kan klare meget når chefen er glad og tilfreds resten af tiden. Han er sådan set heller ikke sur om natten. Han synes bare af og til, at det er legetid når det reelt set er ret meget sovetid. I dag skal vi hjem mod Vejle og sove hos Mads’ forældre som skal passe Elliot i morgen imens jeg er på job. Så starter han i vuggestuen igen på tirsdag når Mads er kommet hjem til DK. Så har jeg også en livline hvis natten går helt i hårdknude :-)

God søndag!

10januarSengetøj kan købes her

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

3 kommentarer

 • Louise B

  Den har vi også kig på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise b

  Åh hvor det lyder velkendt – her er farmand på skiferie og lillefisen ved at få tænder + mellemørebetændelse…

  Hvilken autostol har i? Er det baby eller nummeret større?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sanne Agersnap

   Åh – føler med dig!!! Vi har stadig baby – men har kig på en Cybex Sirona til snart :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PART 2: 11 irriterende ting, folk siger til en nybagt mor.