Ecco sko på procenter og en snak om overtøj.

Hjemmestrik: Pixie-hue og vintersager.

Jeg har en svaghed for shopping, ved jeg vist også har fået nævnt før. Noget andet, som jeg er tosset med er hjemmestrik. Jeg synes det er så fint og hyggeligt, at nogen har brugt tid på at lave noget til Elliot (eller os andre). Og selvom andre måske har noget fra samme mønster, så vil det aldrig være helt magen til. Og det er altid sjovt at have noget som ingen andre har :-)

Vi har gennem Elliots første tid brugt meget hjemmestrik i form af veste, djævlehuer, og sweaters. Det er dog efterhånden blevet semi-koldt her i Danmark, og vi manglede en hue som sad ordentligt til mod hans ansigt, og vi manglede især en halsedisse. Så der gik ikke mange sekunder før mormoren havde strikket en ny sending til lille E.

Hvis nogle ikke skulle kende til denne slags hue i forvejen, så er det en Pixie-hue. Denne er strikket i alpaka-uld, og halsedissen og vanterne er ren uld. Endnu engang får min kærlighed til uld altså lidt at leve på ;-)

Jeg ved, at min mor ofte køber garn hos Rito.dk og jeg synes især deres alpaka-garn har været super lækkert, og der er ofte tilbud.

strik-vinter

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ecco sko på procenter og en snak om overtøj.