Sov nu for pokker!

Søges: Fotograf / amatør fotograf

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går meget mere op i mine tekster end mine billeder. Misforstå mig ikke – jeg ELSKER fine billeder. Men jeg begyndte at blogge fordi jeg elsker at skrive, og det med billederne er noget der jo følger med. Jeg har planer om at “uppe mit game” på billedefronten. Jeg skal bare lige finde ud af, hvilket udstyr (læs:kamera) jeg skal have fat i.

MEN – jeg mangler altså nogle billeder her til bloggen. Jeg skal have lavet en ny header, og i den forbindelse mangler jeg et smækker-lækkert billede som gerne skulle afspejle bloggen her – så jeg tænker et billede alá mig/Elliot eller mig/Elliot/Mads.

Så – hvis du nu sidder og tænker “det kunne jeg da snildt klare”, så må du meget gerne smide mig en mail på incredibabyblog@gmail.com

Du behøver ikke nødvendigvis være uddannet fotograf, men du skal have helt styr på belysning, redigering osv.

FullSizeRender

1 2 3

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sov nu for pokker!