Søges: Fotograf / amatør fotograf

Usynlig iPhonebeskyttelse

FullSizeRender-9

Jeg har for ganske nyligt købt mig en ny iPhone 6s i (selvfølgelig) rosegold.

Min gamle iPhone 5 var efterhånden ved at trænge til en opgradering. Det var særligt kameraet jeg var begyndt at være træt af. Billeder var ikke særlig gode fordi de var mega grumsede – især hvis der bare vare en smule dunkelt i lokalet.

Så jeg måtte jo afsted til mit teleselskab og få købt en ny.
En iPhone er jo super flot synes jeg. Lækkert design, ligger godt i hånden (omend den er lidt stor til mine små hænder) og er bare et must-have. Jeg tror aldrig jeg kommer til at skifte fra en Apple-smartphone – selvom jeg egentligt have mange fejl på min iPhone 5.

Knapt 6000 kr. måtte jeg slippe for en 64GB. Det er ikke ligefrem billigt. Og så skal man jo passe på den, ikke? Og når man skal beskytte en iPhone, så køber man et cover og måske noget panzer glas. Endnu en lille udgift inden man er helt klar med sit nye legetøj.

199,- ville panzerglas koste hos mit teleselskab. Et cover ville løbe op i nogenlunde det samme. Og så synes jeg de fleste covers ødelægger designet lidt. Man kan ikke se farven, telefonen bliver endnu større, og det minimalistiske look går ligesom lidt fløjten.

MEN – jeg har fundet løsningen. Et lille fint gennemsigtigt cover og et panzerglas til 5kr. stykket på Ebay. Det var en kollega der havde købt det hjem. og jeg måtte altså lige dele tippet med jer. Det kan jo være, at der er andre der, ligesom mig, gerne vil have en iPhone der er godt beskyttet, men samtidigt ligner en iPhone uden cover :-) I søger sådan set bare på “iPhone panzer” eller lign, og så kommer det frem som her. Coveret er her. Ikke så mange ben i det.

Samlet pris: ca. 20 kr.

You’re welcome! ;-)

FullSizeRender-10 FullSizeRender-11

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søges: Fotograf / amatør fotograf