Usynlig iPhonebeskyttelse

Fjollede formuleringer

Kender I det der med, at man egentligt tager sig selv i at sige noget der lyder helt fjollet? Ting, som man mest bare siger uden at tænker nærmere over det. Ikke sådan nogle “bider-tungen-af-mig-selv-bagefter”-ting, men mere formuleringer som bare er normale at bruge. Men som egentligt ikke giver mening. Jeg er sådan en type, der tænker meget over ord. Ikke sådan bevidst, på en måde hvor jeg går og prøver på det. Men hvis jeg hører mærkelige ord eller udtryk, så bider jeg mærke i dem. Jeg husker dem.
Jeg kan stadig huske, at Mads under en bytur med et smil på læben sagde til hans kammerat at jeg var et “lost cause”, og at han ligeså godt kunne give op. Det var en af de første gange vi havde mødt hinanden i byen.

Det er jo egentligt en længere forklaring, det der med hvordan vi mødtes. Den må I måske få en anden dag. Heldigvis gav han ikke op, og se nu bare hvor vi er i dag ;-) Jeg mindes også, at det var den aften han spurgte, og han måtte være far til mine børn. Jeg husker ikke heeelt hvad jeg svarede…

Men tilbage til de der fjollede formuleringer:

 • “Ved I så hvad det bliver?” – Det bliver jo formentligt (forhåbentligt?!) en baby, tænker jeg…
 • “Hvornår er du så sat til?” – Jeg har flere gange tænkt, at det virkelig lyder underligt. Lyder lidt som om de har en eller anden fastlagt tid, og så er det der babyen skal fødes. Gid det var sådan, hva? ;-)
 • Ordet “pseudo-mor” – Det lyder som om, at man er mor – men alligevel ikke sådan rigtig mor. Jeg ved godt, at der henvises til det faktum at man er mor til et sæt pseudotvillinger. Men det lyder lidt spøjst.
 • “Ja, han er midt i et tigerspring.” Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes det er en vildt tosset betegnelse – hvorfor lige en tiger egentligt? Der må være en forklaring tænker jeg.. Tit siger jeg “udviklingsspring” i stedet, hvis jeg skal bruge betegnelsen.
 • “Kålpølser” – Man skulle jo tro, at der var kål i dem, ikke?
 • “Æggestand” – Minder mig altid om ordet “håndstand”. Og så tænker jeg på æg der står op, hvilket det jo egentligt også er. Og så alligevel ikke..
 • “Slåbrok” – Det giver simpelthen bare ingen mening for mig. Nogen der kan oplyse mig?
 • “I wanna kiss yout tu-lips” – Seriøst Christopher.. Det er sgu for klamt at synge en hel sang om det. Meget catchy though..
 • “Baby-olie” – Der findes olivenolie, avocadoolie, solsikkeolie. Og så findes der babyolie. Det lyder lidt makabert… :o
 • “Fisk” I ved, de små shots, som jo egentligt hedder “Fishermans Friend”, hvis det altså er den originale. Jeg har mange gange undret mig over, at den kom til at hedde “Fisk” i omtale (det giver jo mening. Men altså… Fisk?). Så vidt jeg husker, kaldte man den allerede for det inden den billigere kopi kom på gaden. Den der rent faktisk hedder “Fisk”. Det var en lang snak om fisk. Jeg kan faktisk ikke engang særlig godt lide dem…
 • “Randers Champagnen” Hold KÆFT hvor har Cult fået sig et markedsføringsproblem med Mokaï. Hvordan kunne det lige lade sig gøre, at den ellers så udemærkede hyldeblomst-drik blev til en kikset lille fætter? (Sorry, men det synes jeg altså lidt at den er). Den smager jo lækkert, og jeg drikker den da også gerne, bevares. Randers har det generelt vist bare lidt stramt for tiden, egentligt..

What-the-fuck-GIFS

Husk, at du kan følge med på instagram @sanneagersnap, snapchat @sanneagersnap og på facebook @incredibaby her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Usynlig iPhonebeskyttelse