Fjollede formuleringer

Succes med putningen!!! (uden at jinxe det, I ved…)

Som jeg skrev for få dage siden, så kæmper vi en kamp med putningen herhjemme. Vi har kæmpet længe. Og det har været en smule hårdt.

Elliot har ikke villet sove på nogen måde, hvis han ikke blev vugget i søvn. Og det har været en mega ond cirkel. Og den er svær at bryde. Men det er som om, at i dag var dagen. Jeg er høj over tanken om, at det måske vender nu. Måske bliver det meget nemmere at putte ham fremover? Shit hvor jeg håber!

Vi gav ham aftensmad, skiftede ham, børstede hans tænder, og så gik jeg ind på soveværelset med ham. Vi sad og sang lidt og så en smule tv. Det falder han helt til ro ved, og jeg kunne komme afsted med at nusse ham lidt i håret og på ryggen. Da jeg lagde ham ned blev han sur. Jeg lå sammen med ham, men der var kun skrig fra Elliot. Mads tog over imens jeg lavede en flaske. Han fik flasken, og Mads lå og sang for ham i en halv time. Så sov han sgu. Og gør det i øvrigt stadig. Det er helt mærkeligt, og jeg tror ikke helt det er gået op for mig. Jeg sidder hele tiden og venter på, at han vågner derinde.

Men nu sidder vi altså her i sofaen begge to, og ser håndbold. Måske vi burde have en kold sejrs-øl? ;-)

God tirsdag aften til jer!

image

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fjollede formuleringer