Succes med putningen!!! (uden at jinxe det, I ved...)

Sådan putter vi uden at vugge.

Som jeg skrev i går har vi taget en ny tilgang til det der med at putte. Elliot skal lære at sove selv. Eller faktisk skal han bare lige lære at sove uden at blive vugget – det er step one. Vi har kæmpet med, at han bare ikke har villet falde til ro uden en omgang vugning i vores arme. I en halv time – eller mere. Det er ikke holdbart, når man har en søn på 10 kg, som godt kan komme afsted med krokodille dødsrul imens han ligger i dine arme. Det går han og bliver halvfarligt til sidst.

Så det skulle have en ende. Og det fik det. I går.

Vi har taget os en rutine som hedder:

  • Mad
  • Skiftes
  • Tandbørstning på badeværelset
  • Ind i soveværelset
  • Se Little Baby Bum i en 10-15 minutters tid. Det hjælper at sidde med ham mave mod mave hvis han er urolig. Det falder han helt til ro ved.
  • Når han er helt rolig og har været det i lidt tid lægger vi ham på hans dyne og svøber ham.
  • Så ligger vi med ham og synger “Se den lille kattekilling” i rolig tempo, og så lægger han sig faktisk til ro når han lige har fået sin sut og vredet sig lidt. Vi synger for ham indtil han sover tungt. I dag tog det ca. 20-25 minutter fra vi kom ind på soveværelset, og til jeg gik ud.
  • Vi lægger ham op i hans egen seng inden vi går ud.

Det ser ud til at give gevaldigt pote at følge denne rutine, som vi har lagt. Jeg tænker, at det er alfa omega, at vi gør det samme hver aften. Så nu må vi se – indtil videre går det jo over al forventning!

Min ryg er glad, jeg er glad, Mads er glad og (vigtigst af alt) Elliot er glad. Ingen putning med skrig og skrål. Hvor er det skønt!

putning1

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Succes med putningen!!! (uden at jinxe det, I ved...)