Sådan putter vi uden at vugge.

Noget om en gallafest og en faux fur coat

faux fur3_Fotor

Som I måske har læst rundt omkring hos andre bloggere, så skal vi til en stor gallafest på lørdag. BD fylder 5 år, og det skal altså fejres med manér.

Jeg har tidligere vist en kjole som måske skal luftes på lørdag. Jeg er ikke helt sikker endnu, for jeg har flere muligheder hængende i mit skab.

I dag har jeg så fået en faux fur coat ind ad døren. Jeg ville gerne have et alternativ til min læderjakke, og min vinterjakke er simpelthen for grim til nattelivet – og især en fest som denne ;-) Jeg har klaret mig igennem vinteren med en tyk strik under min læderjakke fordi jeg oftest er i bil. Jeg er ikke længere afhængig af offentlig transport, så jeg bruger ikke nær så meget tid på at gå rundt. Hvis jeg går rundt udenfor er det typisk sammen med Mads og Elliot, og der kan min parka godt gå an ;-)

Jakken her jeg købt her, og jeg synes den er så fin! Jeg tænker, at den kommer til at gå fint til en lille sort cocktailkjole når vi skal på Zen :-)

image1xxl

Jeg glæder mig meget til festen på lørdag, for jeg skal afsted sammen med 2 andre bloggere, og vi har en rigtig tøse-dag i København inden vi skal afsted til den store fest! Om natten overnatter vi på hotel og næste morgen spiser vi en lækker brunch inden turen går hjemad igen. Jeg er nok temmelig bombet mandag morgen – men jeg tror, at det bliver det hele værd! :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan putter vi uden at vugge.