Noget om en gallafest og en faux fur coat

Klar til en blogger-tur og gallafest!

I morgen står den på blogger-tur til København med stor Bloggers Delight gallafest. Som jeg skrev i går skal jeg følges med 2 andre derover. Vi har booket make-up, hotel og brunch, og resten står Bloggers Delight for. Jeg glæder mig helt vildt, for det er længe siden, at jeg har været til stor fest.

Det er faktisk også længe siden jeg har været på hotel. Og så kan jeg sove en enkelt nat helt uden opvågninger. Det glæder jeg mig altså også til.

Jeg tager toget mod Århus, og mødes med Johanne og Maya. Derefter går turen mod København med ankomst omkring klokken 13.00. Jeg er her til aften gået i gang med at pakke en taske med alle de ting jeg skal have med, for jeg har ikke rigtig mulighed for at hente det, hvis jeg skulle glemme noget :-)

Jeg prøver også at forberede mig mentalt på, at jeg skal undvære både Mads og Elliot fra lørdag morgen til søndag eftermiddag. Det har jeg ikke gjort før udover en enkelt gang hvor jeg var væk fra dem fra lørdag aften indtil søndag morgen.
Jeg er top klar til en gang tøse-hygge uden børn der skal passes, og med tid til at tænke på mig mig mig. Det er altså rart engang imellem ;-) Og så skal jeg jo møde alle de andre bloggere – det bliver vildt fedt at være så mange “ligesindede” til én fest. Det kan næsten kun blive en brag af en fest, ikke? :-)

I løbet af dagen i morgen kan I følge med på Instagram @sanneagersnap og snapchat @sanneagersnap hvor jeg opdaterer løbende hele dagen :-)

God fredag aften derude!

tur

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om en gallafest og en faux fur coat