5 bloggere med x-factor

Nem billedefremkaldelse fra iPhone.

Vi fik jo tager de her vildt flotte billeder for ikke så længe siden. Der var SÅ mange af billederne der blev super gode, og jeg har lyst til at fremkalde dem allesammen. Indtil videre har jeg dog kun fremkaldt 30 styks. Det var ikke svært at finde 30 gode billeder når nu det var så mange gode – men jeg tvivler på, at jeg er færdig med at fremkalde nu hvor jeg er så tilfreds med resultatet. Billederne er 15×15 cm, og med en tynd hvid kant hele vejen rundt. Jeg oplever af og til at billederne bliver grumsede eller underlige i størrelsen når man fremkalder fra telefonen, så derfor bestilte jeg ikke flere. Så nu må jeg jo igang med en omgang mere – for jeg vil gerne have mange flere ;-) De aflange skal skæres til i forhold til mængden af hvidt, men det var jeg godt klar over nu hvor jeg bestilte 15×15 cm.

Billederne skal bruges herhjemme i huset, og ellers er der nok et par bedsteforældre eller andet familie der gerne vil have nogle stykker. De har for vane at være ellevilde når der er fremkaldt nye billeder af Elliot, så mon ikke det samme gælder denne gang? :-)

Jeg har brugt appen Kiip til at fremkalde billederne og var så heldig at have fået en rabatkode jeg kunne bruge. Så denne gang var det gratis, men næste gang må jeg have pungen op ad lommen – en omgang som denne ville koste 249 kr.

IMG_1776

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 bloggere med x-factor