Konkurrence: Vind for 3000 kr!

Fortæl mig om din perfekte morgen

rynkeby spons

 Sponsoreret indlæg

Godmorgen,

Jeg kan høre og mærke, at Elliot mosler rundt i sengen, og da jeg åbner øjnene står han på alle 4 og smiler bredt med hans 4 tænder. Han rokker frem og tilbage og er tydeligvis frisk som en havørn, og gider ikke sove længere.

Jeg gnider mig i øjnene og kan se at Mads også er begyndt at røre på sig. Det er tidlig morgen, men jeg er udhvilet efter en nat med kun én opvågning. Vi har ingen planer for dagen.

Efter vi har puttet og leget titte-bøh i sengen står vi op. Mads skifter Elliot imens jeg varmer hans morgenmad og sætter en kande kaffe over. Jeg går i gang med at lave æg med bacon, og begynder at sætte morgenmaden frem imens radioen kører i baggrunden.

Æg, bacon, kaffe og kold morgenjuice.

Vi har god tid til morgenmaden imens vi sidder med morgenhår i nattøj og varme sokker.

Dét er en god morgen for mig! En langsom morgen i familiens skød med god mad og drikke så dagen skydes godt i gang.

I videoen herunder kan I se hvor hurtigt en kedelig morgen kan gøres til en skøn morgen. Er den ikke lidt sød? Den giver mig næsten lidt lyst til at fælde en lille tåre til sidst ;-) Den får i hvert fald mig til at glæde mig til vores morgener hvor vi hygger som beskrevet ovenfor! :-)

Hvad er en god morgen for dig?

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Mette

  En god morgen for mig, indeholder putning i sengen med min kæreste og vores datter, god musik i radioen og duften af friskbrygget kaffe.
  Prikken over i’et er, når husets yngste arter sig, så jeg kan bruge tid på et dejligt langt bad.

  Ovenstående sker heldigvis ret tit, og jeg elsker alt ved det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  En god morgen for mig, er ligesom hos dig, en morgen hvor der er tid til at tage det roligt. En morgen hvor jeg vågner af mig selv og ikke af vækkeuret, og min mand og jeg har tid til at putte i sengen.. Og så spiser vi morgenmad og drikker kaffe i sofaen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind for 3000 kr!