Mave efter fødslen: Hvor hurtigt trækker maven sig sammen igen?

Skal vi ikke snart gøre det igen?

IMG_3530

Helligdag, forlænget weekend, fridag. Sådan en fredag uden job er altså ikke til at kimse af. For pokker vi nød dagen herhjemme igår! Jeg har temmelig travlt på jobbet i tiden, så en fridag var lige hvad jeg trængte til.

Vi startede dagen med rundstykker og kaffe og så fik vi ellers både gjort rent, ryddet vasketøjet i bund og ordnet noget af haven. Produktiv og hyggelig – præcis som en fridag i foråret skal være! :-)

Vi havde besøg af Mads’ familie til spisning i går, og Elliot er altid i hopla når vi har gæster – han er en lille entertainer! (hvad skal det dog ikke ende med?)

I dag skal vi nyde dagen herhjemme inden vi i eftermiddag kører mod mine forældre i vestjylland. Min nevø fyldte 3 år forleden, og i morgen skal vi til hans fødselsdag.

Vejret er skønt her i Vejle området, så vi vil gå et smut ned til vandet – det er med at udnytte, at man bor så tæt på vand og skov, for det er noget så smukt herude! Vi har allerede nået at lege en hel del indenfor selvom klokken kun lige har passeret 9. Men når man er ude af fjerene kl. 6.30, så når man altså at få en hel del fra hånden i morgentimerne ;-) Det er også derfor vi snart skal udenfor en tur – det er sgu hårdt at aktivere sådan en tornado indenfor. Jeg tror i øvrigt også vi alle kunne have godt af lidt frisk luft ovenpå et par flasker vin til maden i går ;-)

Jeg håber I nyder jeres weekend i fulde drag og får suget solens stråler til jer inden kulden igen banker på!

IMG_3515

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Lise M

  Hej Sanne
  Skøn blog og skønt indlæg!
  Jeg er lidt nysgerrig på, hvilken bacheloruddannelse, du færdiggjorde sidste år? Og planlægger du at læse en kandidat? (jeg læser selv på Aalborg Universitet)

  Forårshilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Lise. Tusind tak! :-)
   Jeg har en BA i kommunikation og digitale medier, Interaktive digitale medier.
   Jeg arbejder jo fuldtid pt., så kandidaten bliver ikke lige nu – men jeg håber jeg får den taget engang, for jeg elsker at studere! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mave efter fødslen: Hvor hurtigt trækker maven sig sammen igen?