En sang om tøjvask

Billeder fra huset – efter renovering

Jeg blev gjort opmærksom på, at jeg vist ikke har fået vist nogen billeder af vores hus efter vi rent faktisk er kommet på plads.

Endelig har jeg chancen for at skrive noget der ikke handler om baby og mor, og så gør jeg det ikke? Dét skal der sgu gøres noget ved ;-)

Så her er der altså billeder af nogle af de vigtigste rum i huset – hvis I altså spørger mig. Køkkenet er jeg jo ikke helt tilfreds med, som jeg også har fortalt mere om her. Det er ikke fordi I ikke må se mit køkken, men jeg tænker det bliver til et køkkenindlæg når vi engang kommer videre med det nye køkken ;-)

Huset vi købte var et hus vi kunne se muligheder i, og ikke et hus vi var forelskede i som det så ud dengang. Men der var muligheder, og i dag er vi SÅ vilde med huset. Én af tingene vi var helt vilde med var vinduespartiet – det er simpelthen så smukt og giver det dejligste lys!

Sofaområdet i stuen ser således ud:

IMG_3167

 

IMG_4029

Elliots værelse er pt. et legeværelse, for han sover sammen med os :-)

IMG_4021

 

IMG_4018

 

IMG_4006

 

IMG_4017

 

IMG_4002

 

IMG_4023

 

Vores soveværelse var lilla, med gulvtæppe, gullige lofter og et gammelt indbygget 70’erskab i blå farver. Ikke ligefrem vores stil. Så det blev altså lavet om og ser i dag sådan her ud. Jeg er helt vild med vores vanskurede vægge, og især vores endevæg som jeg fik lov at få i min elskede grå farve!

IMG_4012

 

IMG_4013

 

IMG_4016

 

Så sådan bor vi altså her i vores stadig “nye” hus :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sang om tøjvask