Kommende mødre: Bare vent...

Når barnet er “nemt”

Egentligt er jeg ikke så stor fan af at bruge udtrykket “nemt” eller “besværligt” om et barn. Men i mangel på et dækkende ord blev det altså ordet jeg valgte at bruge.

For Elliot er nemlig blevet en enormt nem lille herre. Han er generelt bare tilfreds stort set hele tiden lige nu. Han spiser uden at brokke sig, han går selv rundt i stedet for at sidde på armen, han skriger ikke når hans far forlader rummet, han sover oftest til klokken 6, og han er nem at putte om aftenen.

Det er fandenfisme en fornøjelse! Man elsker jo de små banditter lige højt uanset om de er i godt humør eller har en “øv-dag” som vi andre også kan have. Men lige for tiden nyder jeg bare, at vi har en glad dreng som bare stortrives og stort set aldrig brokker sig. De som har fulgt med længe vil kunne huske at jeg har skrevet om vores problemer med søvn både herher og herSå det er en ret big deal at vi faktisk har sovet ret godt om natten i ret lang tid nu (uden at jinxe noget som helst ;-) )

Så her var et lille søndagspip fra mig efter en weekend med havearbejde til den helt store guldmedalje og et drivhus med både 3 forskellige slags peber, 3 forskellige slags tomater, vindruer og agurker. Jeg tænker, at vi snart er selvforsynende ;-)

God søndag aften derude – tænk sig, at vi slet ikke skal jobbe den i morgen! Det er sgu da skønt! :-)

IMG_4211

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

 • Trine b

  Nyd det, sig det højt og vær stolt! Vi har også en enormt nem datter og har haft det fra dag 1 – , graviditeten gik nemt, fødsel tog 6 timer fra første ve til hun var ude, hun har sovet 12 timer om natten siden hun var 2 mdr, mad er hun så glad for og spiser godt, kan ligge og lege for sig selv hvis det kræves, men er også en selskabs papegøje – ja trives efter situationerne.
  Men vi har desværre haft en tendens til at skulle forsvare os selv lidt og sige “ja ja indtil videre, det skal jo nok komme at det bliver hårdt” (hun er 9 mdr). Som om vi har skammet os over at der absolut ingenting har været, ikke engang når hun har været syg har der været de store udsving.
  Så omfavn det og råb det højt til hele verden – det må man gerne ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Trine,
   Tak for din mega søde kommentar! Man ved jo, at der er op og nedture med de små – eksempelvis når de er syge. Nogles nedture er bare meget milde, og det må man sgu gerne være stolt af, som du siger! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kommende mødre: Bare vent...