Drivhus i provinsen

Hønsefjol og bilbaner – en vinder af konkurrencen!


Sponoreret af BR

IMG_4253

Vi har nu testet vores legetøj fra BR i en måneds tid. Hjemme hos os bliver legetøj af og til undersøgt i en uges tid, og så får det i nogle tilfælde lov til at blive liggende i kassen, fordi Elliot ikke rigtig finder det interessant. Det er ikke sket med legetøjet fra BR – og det er ikke bare noget jeg siger ;-)

Dyrene fra Noahs ark bliver flittigt brugt til at putte i kassen og tage dem op igen. Han går ofte rundt med et af dyrene i hånden, og de ligger rundt omkring i hele huset det meste af tiden. Han bruger dem altså meget. Han er også begyndt at kunne finde de to der passer sammen, og man kan se at han leder efter makkeren. Det synes jeg er meget sjovt at se.

IMG_4262

 

Hans Chicken Egg Run er hittET lige nu. Den bliver både brugt til det oprindelige formål (at putte æg i), men også som en hybrid mellem en gåvogn og en puttekasse. Han vader igennem hele huset med den, og samler ting op som han putter ned i hønen. Det kan han godt få lang tid til at gå med. Han kan løfte den henover dørtrin, og jeg tror måske det er derfor han synes den er så sjov. Den bliver brugt mange gange i løbet af en dag! Han får trænet sine små arme – ingen tvivl om det ;-)

 

IMG_4276

 

Bilbanen, som en af jer får lov at vinde, er til stadighed en succes. Elliot er begyndt at sætte to biler op samtidigt, og lade dem køre sammen. Oprindeligt var det vist noget faren synes var sjovt – og nu har barnet altså taget ved lære ;-) En ny leg han i øvrigt også bedriver meget tid med er, at bruge de små biler fra bilbanen til at køre på sin egen – eller andres krop. Så siger han en ”bil-lyd” (som nok ikke helt lyder som en bil) og har en fest. Igen, vist nok en leg som faren introducerede ham for. Mænd og biler, ikke? ;-)

 

IMG_4285

 

Jeg udloddede jo en bilbane til en heldig læser, og jeg har udtrukket en vinder.

Vinderen er:

Charlotte Schramm! :-)

Stort tillykke til Charlotte og tak til alle jer der deltog! Jeg er så mega glad for, at I gider læse med herinde og deltage i de ting jeg lægger ud! :-)

 

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

4 kommentarer

 • Charlotte Schramm

  Fedt 👏🏻👏🏻😀😀😀😘 Hvordan gør jeg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Du skulle gerne have modtaget mail fra mig :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til den heldige vinder. :)

  Ud fra hvordan Elliot har det med det, så skal vi helt sikkert ud og have investeret i noget af det til vores søn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Maria,

   Jeg kan kun anbefale det! :-) Vi har også aktivitetscentret, som vi har fået af Elliots oldemor, og den er virkelig også et hit! :-) Og hvor er jeg glad for at kunne inspirere lidt i en verden af vildt meget forskelligt legetøj – det kan være en jungle :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drivhus i provinsen