Hønsefjol og bilbaner - en vinder af konkurrencen!

Av mit moderhjerte: Når børnene er syge

De sidste par dage har Elliot været syg. Sådan rigtig syg med opkast, dårlig mave og feber. Simpelthen bare en af de der omgange, hvor man er helt udmattet og smadret bagefter. Dagen i dag har han sovet næsten hele tiden. Maden har været sparsom, men han har heldigvis drukket fint med både vand og juice.

Man bliver sgu så nervøs, når de ikke vil spise. Man er jo vant til, at de skal have mad mange gange i løbet af en dag, og pludseligt får de ingenting.

Jeg har næsten helt dårlig samvittighed. Hvorfor ved jeg ikke. Men man ville nok bare ønske, at man kunne tage sygdommen for dem. Sandheden er, at jeg heller ikke selv har været på toppen, men detaljerne om det vil jeg dog spare jer for ;-)

Det er ikke sjovt at have et sygt barn. Det gør så ondt indeni når de ikke rigtigt smiler, og ikke vil lege som de plejer, men mest af alt bare hænger som en karklud på armen. Vores lille evigglade dreng er bare slatten og udmattet. Lille stakkel!

Så nu ligger vi her i stuen alle 3. Mads og jeg ser venner, og Elliot ligger og sover ovenpå os. Det er samme historie som i går aftes hvor vi sad på nøjagtigt samme pladser med lige så ondt i hjerterne og krydsede fingre på en bedre dag i morgen. Det samme gør vi nu. Krydser fingre og nusser hår.

Av mit hjerte.

Jeg håber, at I har en sjovere fredag aften! :-)

IMG_3515

… så fræk er Elliot altså ikke i øjeblikket. Tværtimod.

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Louise B

    Rigtig god bedring med ham.. Det er bare ikke sjovt med syge små børn.. Håber snart han er frisk igen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hønsefjol og bilbaner - en vinder af konkurrencen!