Derfor valgte vi forstaden

Avocadotræ: En status

IMG_4414

Det er ved at være små 7 måneder siden jeg puttede en avocadotræ i vand i håb om, at der ville komme noget ud af det.

Jeg har lavet en trin-til-trin guide over avocadotræet lige her.

Jeg plantede den i jord tilbage i marts, og i april lavede jeg denne opdatering over hvordan det gik med træet.

Siden da har den for alvor taget fart, og i dag er den faktisk ret stor. Den bliver højere og højere, og der kommer hele tiden nye rækker af blade på den. Den er simpelthen så fin, synes jeg! Jeg ville egentligt bare vise jer hvor stor og fin den er blevet. Hvis I er vilde med grønne planter, er det bare med at komme igang med en avocadosten og have en god portion tålmodighed :-)

IMG_4415

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

  • Katrine

    Nu spørg jeg måske dumt, men kommer der avocadoer på engang ? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor valgte vi forstaden