Avocadotræ: En status

Fodboldfeber i børnehøjde

Sponsoreret af Libero

IMG_4397

Da Elliot kom med hjem fra barselshotellet vejede han kun 2675 gram, og var altså en lille fis. Vi fandt hurtigt ud af, at de eneste bleer der passede ham var Liberos bleer til nyfødte. Det var også dem de havde på barselshotellet, så allerede der havde vi fået et forhold til Libero. I vores lokale Kiwi i Århus kunne man købe 3 pakker og få den 4. pakke gratis. Det benyttede vi os af i al den tid vi boede i Århus.

Da vi købte hus og flyttede til forstaderne begyndte vi at køre i Bilka og købe de store kasser med 3 pakker bleer i. De er ofte på tilbud til 199 kr (af og til endnu billigere), og det er altid sådan vi køber vores bleer den dag i dag. Elliot er 14 måneder, og vi har faktisk aldrig brugt andet end Libero. Stort set altid Comfort, men af og til også Touch. Jeg er begyndt at overveje, om vi skal købe buksebleerne også. Jeg synes af og til det er rart at give ham ble på imens han står op – hvis han har krudt i røven og ikke har tålmodighed til at ligge ned ;-)

IMG_4410

IMG_4411

Vi bruger størrelse 5 om dagen, og størrelse 6 om natten – det fungerer bedst for os :-) De nye Liberobleer med fodbold-design er helt perfekte til vores lille fodboldfamilie. Alle mændene i Mads’ familie er fodboldtossede, og det samme gælder min familie. Jeg tænker, at Elliot følger trop. Han er i hvert fald helt vild efter bolde. Jeg tror faktisk, at han næsten kunne klare sig med bolde og biler, og intet andet legetøj ;-) Da vejret var godt rendte han rundt i en fodboldble og sin dragt og spillede med sin fodbold – det var simpelthen SÅ sjovt at se. Han kiggede også noget interesseret på bleen da han fik den på, så jeg tror han lagde mærke til mønstret. Nu er Danmark jo godt nok ikke med i EM, men derfor kan vi jo godt lege lidt i fodboldens tegn alligevel. Især når Elliot nu har fået en lille fin dragt –  jeg kan godt lide tanken om, at der er en masse små stjerner (vores børn) i ens dragter – et lille team Libero :-)

Jeg tænker, at de fleste synes den lille dragt er ret fin – jeg var i hvert fald selv ret oppe at køre over den ;-)

IMG_4382

Hvis du synes det, så kan du samle 10 Libero blekoder fra EM-bleerne og på den måde få fingre i en dragt med navn (fås kun i str. 86/92). Du kan også deltage i min konkurrence, hvor du blot skal smide en kommentar og fortælle hvem der skal have dragten. Dragten du kan vinde her er dog uden navn. Jeg trækker en vinder d. 2/6-2016 (altså om en uge) Dragten er størrelse 86/92. I konkurrencen her på bloggen får vinderen både en landsholdsdragt og en pakke Liberobleer (med fodbolddesign, naturligvis). Du kan også deltage i @liberodanmarks instagramkonkurrence i uge 23-27 hvor man kan vinde en masse lækkert fodboldgear.

Liberos EM kampagne har en skøn vinkel, synes jeg. ”Morgendagens stjerner”. Jeg synes det er så skønt at tænke på, at vores små pus har verden for sine fødder. De kan blive præcis det de drømmer om, hvadenten det er fodboldspiller, astrofysikere eller tøjdesignere. Lige nu er der ingen grænser, og hvis man arbejder hårdt nok så er der vel intet der er umuligt? Det kan jeg godt lide at tænke på. Jeg vil i hvert fald gøre alt i verden for, at Elliot får en beslutsomhed og arbejdsomhed med i rygsækken, så han har modet til at gå efter sine drømme – så er man altså en stjerne, uanset hvad. Og hvor er det fedt, at Libero sætter fokus på de små stjerner. Det må da være noget vi alle kan relatere til :-)

 

IMG_4403

IMG_3673

Husk at smid en kommentar til indlægget, hvis du vil deltage i konkurrencen om

 • en Libero dragt i størrelse 86/92
 • fodboldbleer med EM Danmark design!

For at deltage skal du fortælle hvem dragten er til :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

51 kommentarer

 • Louise Larsen

  Fodbolddragten vil jeg give min veninde og hendes forlovede når de om få mdr skænker mig en lækker lille “bonusnevø” :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Stiller Højgaard Simonsen

  Vores skønne søn Villads skulle helt klart have dragten hvis jeg kunne være heldig at vinde den. Han er en dreng med fart over feltet og han elsker at være udenfor i al slags vejr. Og hvad er mere perfekt end en fodbolddragt her til sommer og nu hvor han er begyndt så småt at gå selv. Krydser alt jeg kan :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Jensen

  En fin dragt til vores Elliot 💚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Jensen

  En fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Jensen

  En fin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Trane

  Det skal min lille søn Emil da! 🇩🇰☺️⚽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Gøtze Hansen

  Det skal min søn Johan. Godt nok er han ikke helt en størrelse 86 endnu, men jeg er sikker på at hans far vil blive utrolig glad for at give ham sættet på, når han bliver stor nok

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Vincentz

  Orvv, vil jeg elske at vinde til min datter Augusta på knap 9 mdr 👏🏼🍀✖️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette

  Min skønne dreng!
  En lille bandit ved fødslen, hvor libero også var det eneste som passede drengen og nu dag i dag (14 måneder senere) har han aldrig haft andet end libero på!
  Vi er stor fan! Og sættet ville skabe lykke hos en fodbold glad farmand, som bare venter på at knægten vokser sig stor nok til et andet sæt i skabet i 92. Dog lang vej endnu, derfor kunne dette være helt perfekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Skød Kristensen

  – Min søn, Matti, på 16 måneder vil simpelthen elske at vinde dette fine sæt ☺⚽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Perfekt størrelse til min søn Magnus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Det ville gøre mig så glad at vinde til min lille fodboldstjerne i maven, som kommer til verden om en månedstid! Det må da være en god fodboldstart i livet ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jepsen

  Dragten skal min skønne datter have og særligt med tanke på hendes fodbold gakkede far er det den helt perfekte dragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Nu Danmark ikke er med til EM, må min søn gerne vinde dragten (og de smarte bleer!) og underholde i haven i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine D C

  Det skal min datter Maja :-) Hendes far er (selvfølgelig) helt tosset med fodbold så sådan en dragt til hende vil være et stort hit :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Min datter ville være smart i sådan en :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg håber på at vinde dragten til min søn. Hans far har fodboldfeber, så min søn kan vist ligeså godt lære det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Brandt

  Åh, hvor er lille Elliot sød på de billeder 😍.
  Vi er også en fodboldtosset familie. Far og de to storebrødre er altid afsted til fodbold, og jeg er sikker på Falke ville elske at stå på sidelinjen og heppe i en lille fodbolddragt 🇩🇰🇩🇰🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Er sikker på at min lille søn ville elske dragten. Det vil hans far i hvert fald, selvom det gør lidt ondt i fodboldhjertet at Danmark ikke er med til slutrunden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann villumsen

  Min datter Josefine skal have dragten. Hendes far og hans familie og vildt fodboldtosset. I min familie er det kun min onkel det elsker fodbold og han er så glad og stolt over at Josefine har så stor interesse for bolde at hun fik et fodboldmål i julegave. Nu mangler vi bare fodbolddragten og så er vi klar til kamp ⚽️😜👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Nilsson

  Dragten er til min datter Asta, som elsker at “spille” fodbold :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Dragten skal være til mit barnebarn Oliver, som fylder 1 år den 18/6

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Jacobsen

  Det skal min ældste søn, Ilyaz. Og når hak ikke længere kan passe det, kan lillebror Sami ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dortea

  Din søn er så lækker (på den søde baby måde) og fræk at se på, han kan altid give et smil på læben! Og hvor er det skønt at se ham løbe rundt og lege stjerne! :D Din blog er rigtig sjov, at følge med I – keep up the good work! :D
  Til konkurrencen kun en dragt være skøn. Min nevø er godt nok ikke så stor endnu. Men jeg ved min bror ville elske at smide ham i en fodbold dragt så snart den passer! Desuden ville det være en perfekt ekstra barselsgave, når vi skal se ham til juli for første gang, fordi han bor i Estland :) (Han er fra februar – og vi er desværre ikke rige på SU, så sommerferie rejse er selvfølgelig et besøg til dem)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Super konkurrence! Det vil jeg rigtig gerne vinde til min søn på snart 8 måneder. Jeg er sikker på, at hans far vil blive helt vild. Han spiller selv prof. fodbold og er generelt helt vild med sport. :-)
  Krydser mine fingre! 🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det skal min søn på 13 mdr da vinde. Vi har ligesom jer altid brugt libero og er rigtige glade for dem 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det er jo lige min søn Konrads størrelse.. Herhjemme er farmand også ramt af en gal fodbold, og ville være pavestolt hvis Konrad ku vises frem i Danmarks farver :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Bertelsen

  Den må min datter Nellie da simpelthen vinde. Farmand ville elske at hun fik lov at rende i sådan et sæt døgnet rundt. (Og skal mor sige det, så er hun ret så sød i rød og hvid)
  Krydser alt vi kan, for vi har endnu ingen sommertøj, så endnu en grund til at Nellie skulle eje det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Frank Dahl

  Vinderen af den lækre dragt skal selvfølgelig være min søn Viktor!
  Han har alle dage brugt libero bleer, faktisk præcis som du nævner er måden vi bruger dem på nu.

  Jeg eeeeeelsker fodbold og håber på at få en lille fodboldfreak med tiden, Viktors far derimod elsker biler, så dragten her ville være fantastisk til mors drøm ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Den skal Felix da overraske sin fodboldtossede far med. Farmand ville blive ellevild hvis vores kære søn kom i sådan et fint sæt tøj 😄❤️🇩🇰

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Stigkær

  Det skal min kusines lille Valde da vinde :D
  Han er godt nok ikke engang en måned endnu, men han kommer da til at passe ham engang ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Frederiksen

  Min smukke søn Lukas :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thestrup

  Til min dejlige søn Felix på 5 mdr ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Min søn Albert 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Brønden

  Den vil Asger gerne vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Hjelmager

  Hvor er både dragten og Elloit skøn! Herhjemme er det mor som lider af fodboldfeber og går da med en lille drøm om at Emily vil følge trop, så denne dragt skal klart gives til Emily💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke brinkø

  Aaaaaww hvor er den dragt sød – lige noget for min dreng på 14 mdr, så den vil vi gerne vinde😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Petersen-Jønch

  Den fine dragt vil jeg gerne vilde til min søn Storm 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Det skal vores skønne Ingrid på 16 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Den skal min søn, Felix, på næsten 10 mdr. vinde – han er vild med fodbold, og lige så hans far😊⚽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den skal min datter vinde, far vil blive stolt 😍 Selvom man er pige, kan man godt være boldtosset og have god påklædning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Unni

  Den skal min søn Aksel vinde. Både ham, far, onkel og bedstefar er helt tossede med fodbold ⚽️😊🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel

  Dragten skal min søde nevø Jakob vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Aggerholm

  Den vil vi så gerne vinde til vores søn Nor Emil – Far er helt fodboldtosset og vil elske at se sin søn i det 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det skal min lækre nevø Oscar. Han er født ind i en fodbold familie. Far er træner i aab og har mødt mor der. Begge storebrødre spiller i aab og Oscar er med hver gang de er afsted, så det kunne være fedt at vinde den her dragt til ham

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Rud på 14 mdr skal da vinde denne skønne dragt. Så kan han sidde sammen med hans far og vennerne og se fodbold i det rette udstyr. Han elsker bolde, og så vil en lille lyshåret dreng se skøn ud i røde hvide fodbold farver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kelsey McOwen

  Jeg vil gerne vinde det til min søde lille Felix❤️ Han bruger også fodboldbleerne og vi er så glade for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Hollister

  Den skal være til min skønne Adam som er 1 år fra april 2015. Vi ville elske sådan en dragt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Gjeding Eriksen

  Lærke på 14 måneder skal vinde. Hun er uddannet ad en fodboldfamilie, hvor både mor, far og søster spiller fodbold. Hun skal desuden med til kamp på mandag hvor søsters hold skal spille pokal finale. Hun kan lige så godt vænne sig til det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Randers

  Min datter Mille, vil elske at vinde en dragt 😍 Vi elsker fodbold i vores familie. Og vi kan kun bruge libero bleer.
  Og sikke en charmetrold 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Sikke en sød lille fodboldgut 😊 Sådan et sæt vil jeg meget gerne vinde til vores lille bold-glade mindstemand herhjemme 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocadotræ: En status