Fodboldfeber i børnehøjde

Ualmindelig almindelig

Jeg går hjem fra kontoret kl. 16.00, og kører hjem i vores stationcar med autostol på bagsædet. Efter 20 minutters kørsel drejer jeg ind ad indkørslen til vores villa, som ikke så mærkeligt ligger på en villavej. Huset har 2 børneværelser, en have og et drivhus. Jeg bor med min kæreste og vores fælles barn, som vi har fået fordi vi havde lyst. Ganske planlagt und alles.

Jeg har taget min ungdomsuddannelse, en kontoruddannelse og derefter min universitetsuddannelse. Og nu har jeg altså fast arbejde fra 8-16.

Jeg er så ualmindelig almindelig. En leverpostejsdansker efter alle kunstens regler. Jeg har gjort som der traditionelt set forventes, at man gør.

… men jeg har ikke gjort det, fordi nogen har bedt mig om det. Jeg har ikke truffet ovenstående valg, fordi mine forældre forventede at jeg skulle gøre sådan. Jeg har altid valgt mine egne veje, selvom det ikke har været en vej jeg selv har opfundet.

Jeg er gået af disse veje fordi det var det jeg havde lyst til. Og der har ikke været en overordnet plan om, at jeg skulle have børn, hus, bil og fuldtidsjob som 25-årig. Det er ikke noget jeg har styrtet rundt for at nå. Det er sådan kortene er faldet, og tro det eller ej – jeg har faktisk taget et skridt af gangen og løbende fundet ud af hvad jeg så gerne ville bagefter.

Det er sjovt, når man sådan gør status, og indser at man har truffet så forudsigelige valg, og stadig føler at man har noget helt specielt at vise frem. At man stadig føler, at man har en helt unik tilværelse. At livet stadig føles helt vidunderligt spændende, selvom jeg ved hvad jeg kommer hjem til hver dag.

Jeg har ikke behov for spænding i min hverdag. Jeg trives med tryghed og familieliv, for det er det jeg brænder for i dag. Helt ærligt, så har jeg ikke lyst til at undvære Mads og Elliot nogensinde. Jeg elsker at være sammen med mine veninder, men jeg kommer aldrig til at synes det er tiltrængt at komme væk hjemmefra. Jeg kan godt synes, at jeg nok snart burde komme lidt ud – og så gør jeg det, hvis jeg har lyst. Jeg keder mig aldrig når jeg er derhjemme – medmindre jeg er alene hjemme og skal ordne vasketøj ;-)

Jeg synes godt, at vi i dag kan blive bombarderet med “lev hver dag som var det din sidste” og “grib momentet” tankegange. I dagens selv-realiseringssamfund er det næsten en selvfølge, at man skal lave noget vildt for at leve livet fuldt ud. Hoppe ud fra en klippe, bestige et bjerg, eller rejse jorden rundt. Så bliver man lykkelig. Det bliver sjældent pointeret, at man lever livet fuldt ud hvis man spiser aftensmad med familien, kysser sine børn og holder sin kæreste i hånden i sofaen hver aften. Men vi er nok temmelig mange leverpostejsdanskere, som er enige om, at vi lever livet hver eneste dag – fordi vi har fundet lykken i en hverdag som vi selv har valgt, og selv har opbygget.

Jeg synes det er så fedt, at nogen finder lykken i at rejse verden tynd og samle på oplevelser – skønt, at de har fundet noget som gør dem glade.

Men det er nu altså slet ikke så dårligt, at være ualmindeligt almindelig – selvom det nok ikke lyder nær så eksotisk :-)

 

Bryllup

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

15 kommentarer

 • Ej hvor er det uhyggeligt – har næsten skrevet det samme indlæg, blot fra et yngre synspunkt. Giver dig helt ret i dine tanker. http://tankeflimmer.dk/?p=38

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønt indlæg; jeg er også 100% gennemsnitlig og er udpræget fan :D
  Og netop derfor er hverdagsblogging også et hit, fremfor trends, makeup, mode osv. Jeg bliver vist aldrig typen, der læser/laver den type indlæg.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Jeg kommer nok heller ikke til at spamme med mode-indlæg. Det er ikke helt der mine kompetencer ligger ;-)
   Dejligt du kunne lide indlægget!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Mega fint indlæg! Jeg er lige som dig: meget almindelig, dog er jeg gået nogle lidt mere snorklede veje, for at finde at ende op med at være almindelig lykkelig. I sidste ende var det også kæreste, tryghed og i sidste ende baby, der gjorde mig lykkelig 😄

  Derudover vil jeg gerne vide hvor din kjole er fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Tusind tak – og skønt du også fandt din vej :-) Kjolen er en asos-sag, men den findes vist ikke helt magen til længere – desværre :-(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Skønt indlæg!! Jeg er 23 år og drømmer om at være “der hvor du er” om 2-3 år. heldigvis deler kæresten samme drøm :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Skønt, at I deler de samme drømme. Så er vejen dertil pludselig meget mere ligetil :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Skønt indlæg :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  SPOT ON 👌🏼 Det var præcis sådan jeg selv ville have skrevet det – og bortset fra at jeg er 6 år ældre end dig, så lyder vores verdener utrolig ens – og ved du hvad.. Jeg elsker denne tilværelse præcis som du elsker din, og jeg savner på ingen måde heller byturene, livet uden barn eller noget andet – jeg elsker bare den helt fantastisk alm tilværelse jeg lever med min egen kernefamilie 💙👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Stine, hvor er jeg glad for du kunne lide det. Og hvor er det skønt, at du også har fundet en rolig hverdag som du elsker. Det er så vigtigt at vi finder en hverdag, som vi hver dag er glade for at være i. Så bliver det hele altså bare skønnere! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  👍Sindsygt godt skrevet 😊👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke et virkelig godt indlæg! Jeg synes du har en genial pointe med at selvrealiseringen og ‘grib hver dag som var det den sidste’ hersker overalt, hvor mange glemmer, at livet altså også som regel består af hverdag – og den hverdag skal man gerne være glad for, for de dage er nu engang flest. Jeg har det helt omvendt dig, hvor jeg ikke har lyst til et 8-16 job eller nogensinde at eje et hus, børn er på ‘måske’ listen og jeg kan godt lide et fleksibelt arbejdsliv, men det indeholder jo også hverdage og en anden form for tryghed i det. Det vigtige er jo netop, at vi hver især finder en hverdag, som vi er glade for. Du lyder rigtig glad for din hverdag, hvilket skinner så dejligt igennem som læser :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Tusind tak for dine søde ord, Anna! Det varmer, kan du tro :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodboldfeber i børnehøjde