Incredibaby: 1 år!

Fortæl mig din mommy-story

Som jeg skrev i går, er bloggen netop fyldt et år. Mange indlæg har set dagens lys, og mange har endnu ikke. Mange kladder ligger og venter på at blive skrevet færdig.

Og så er der ting, som jeg gerne vil genoptage

– Eksempelvis min “livet som mor” portefølje med gæstebloggere, som jeg startede på engang for længe siden. Den har stået stille i lidt tid, men jeg vil gerne begynde på porteføljen igen. Fortsætte hvor jeg slap.

Derfor:

Har du noget at berette om det der med at være gravid eller at være mor? Det kan være om fødslen, tanker om tiden inden barnet ankommer, svære ting, nemme ting, forventninger, problemer med undfangelsen osv osv. Der er ingen grænser – pointen er nemlig, at jeg rigtigt gerne vil fortælle de mange historier der gemmer sig derude blandt forældrene – både de nye, de rutinerede og de kommende. Der er ingen krav til længde, og jeg læser korrektur på alt inden jeg udgiver – uden at ændre i noget, naturligvis!

Hvis der skulle sidde nogle fædre derude, er de også mere end velkomne :-)

I kan se tidligere indlæg i porteføljen under kategorien “gæstebloggere”.

Hvis du sidder og tænker “Det er da lige noget for mig!”, så send mig en mail på incredibabyblog@gmail.com og fortæl mig om din historie og andet du føler er relevant. Hvis du har en instagramprofil eller andet må du også gerne tilføje det :-)

Jeg ser frem til at høre fra jer!

hår

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Incredibaby: 1 år!