Spar -20% oveni udsalgsprisen!

Mommy-quizzen: Lillemor svarer

Jeg har været så heldig, at få lov at stille en række spørgsmål til nogle sjove og seje mødre. Jeg nyder jo at sætte fokus på det helt almindelige liv som mor. Uden filter og glansbilledeeffekt, men ganske som det opleves for mig i virkeligheden. Men engang imellem tænker jeg, at det da kunne være rart for jer at høre lidt fra andre mødre også.

Denne gang har jeg stillet spørgsmål til søde Tina aka. Lillemor. Hun har bloggen Lillemorhvor hun skriver om mulige sjove ting og sager. Også nogle alvorlige ting, naturligvis. Hun har bare en evne til at få de fleste ting til at lyde en lille smule sjove, og det synes jeg er en fornøjelse! Så her har I dem. 21 spørgsmål, direkte fra Lillemor herself. Hvis I kan lide det, så hop da lige ind og snus lidt rundt på hendes blog. Den er sjov, I promise.

 

lillemor

 

Jeg blev mor da jeg var: 27 og 29 år – måske lige lovlig ambitiøst at få to børn på to år, specielt med en baby der ikke mente at det dér med at sove var så skide fedt og så en 2-årig med konstant krudt i røven (hvor piller man i øvrigt batterierne ud af sådan nogle skabninger? Hvis nogle ved det, må man meget gerne kontakte mig!).

Jeg har så mange børn: Det må så blive to styks, hvis jeg har talt rigtigt.

Det fedeste ved at blive mor er: At det er helt okay og forståeligt blandt andre mødre, at dagen oftest afsluttes med et glas mommy-juice. Altså rødvin. Drue-saften der giver fornyet energi og nye mommy-superkræfter til den efterfølgende dag. Og så er der selvfølgelig også noget med den dersens ubetingede kærlighed, både den ene og den anden vej.

Det hårdeste er til gengæld at: man meget sjældent vil høre den blide ryst fra et vækkeur igen. “wriiiiiiing”. Nu er det i stedet: “MOAAAAR JEG HAR TISSET I SENGEEEEN” og gerne kl 5 om morgenen. Ps: Dem der siger at børn begynder at sove længere ved 3-års alderen lyver. Hilsen havde der var oppe med datter kl 05.17 i morges.

Total antal toners søvnunderskud efter jeg har fået børn: En milliard million.

Mine tanker om at føde er: Nu er jeg jo selv jordemoder, så jeg har mange gode tanker om fødsler. Det er jo fantastisk har kroppen kan præstere. Fødende kvinder er de sejeste! Men der er en årsag til, at mine børn bliver kaldt for Kummefryseren og Mandlen…. Gæt selv.

Mine tanker om flere børn er: Ikke eksisterende. Vi er helt og aldeles enige om, at vi ikke skal have flere. Nej kan jo rigtig godt lide børn (i tidsrummet 06-20.) OG vi har aldrig været i tvivl om, at vi ville have to. men jeg kan virkelig også godt lide Lillefar. Og jeg har ikke lyst til at falde ind i en kedelig statistik, blot fordi vi ikke passede ordentligt på hinanden Lillefar og jeg. Hellere to børn med to lykkelige forældre, end tre børn og to forældre, der potentielt ikke kunne finde tid til at give og vise hinanden kærlighed (vi synes nemlig, at det har været møg hårdt ikke at kunne være så meget sammen som vanligt!)

Mødre der inspirerer mig: Ved ikke om der er nogle der inspirerer mig? Jeg kan da godt blive inspireret af en mor med barn i Flyverdragt og snot næse, rullende rundt på Faktas gulv i ulvetimen, når moderen takler situationen super fedt! Så har jeg lyst til at stikke hende en high-five. Men jeg synes egentlig at jeg selv er en ret god mor. Må man sige det?

Mødre jeg stalker på Instagram: Jeg følger jo en del mor-bloggere, men på stalker-niveau er det nok: Fyrstenogfruen, Lortemor, Karmamilli, Cana, Tregodegrunde, Abudhabihausfrau, Migogmintinderbaby og Nutidensmor.

De primære Tv-programmer der kører herhjemme: Jeg er en sucker for The Kardashians. Men Lillefar synes det er hjernedødt TV, så jeg forsøger at skjule min afhængighed. Så vi ser altid spændende dokumenterer når vi er sammen, så jeg på den måde kan skjule mit bizarre overforbrug af Kardashians.

Hvis jeg kunne, ville jeg bruge hver dag på at: Drikke rødvin og se The Kardashians.

Og jeg ville drikke…. Rødvin.

Vores yndlingsret: Boller i karry. Måske det hænger sammen med det kedelige faktum, at det er én af de eneste retter jeg administrerer til UG.

Antal lortebleer jeg har skiftet efter jeg har fået børn: Oh Lord, Guderne må vide hvor mange jeg har skiftet. Men jeg kan informere om, at jeg også har skiftet rigtig mange bukser!! Mine unger besidder nemlig evnen til at skide UD af bleen…. Og gerne på mig. Fuck.

Hvis jeg ikke var mor ville mit liv formentligt se således ud: Ville jeg nok ønske jeg var det. Jeg har altid vidst, at jeg ville være mor. Det har været the primary goal! And I freaking love it… Ikke at jeg ikke kunne overtales til en uge syd på, alene med en drink i hånden… OG ET VÆKKEUR!!

I graviditeten havde jeg det: Af helvedes til grundet kvalme. Med min datter ørlede jeg konstant. Og det var øv, for let’s face it: En burrito smager bare meget bedre på vej IND af munden, end på vej UD. Ikke sandt? Ellers havde jeg det egentlig ok, trods riverdancing på blæren HVER nat, samt den evige kamp mellem baby og organer om, hvem der havde førsteret til pladsen.

Og jeg fokuserede meget på: At der nu kun var X antal dage til, at jeg igen med god samvittighed, ville kunne drikke et glas rødvin.

Efter vi blev forældre, så vores parforhold således ud: Vi fandt ud af at vi OGSÅ administrerede evnen til, at kunne drive en familie-virksomhed. Men vi har da uden tvivl oplevet hinandens bedste (OG værste) sider, efter vi har fået børn. Det er hårdt, når ikke man udelukkende er hinandens første prioritet, men føler at have oplevet alt vi har, har han blot bekræftet mig endnu mere i, at han er den rigtige for mig.

Hvor vi før brugte meget tid på at: Vi levede vel i en slags to-somhed. Dyrkede hinanden, og lavede masser af ting sammen. Pludselig blev Kæreste tiden “frarøvet” os. Og det skulle vi lige lære at finde ud af. Men det gjorde vi og vi har lært at tilpasse os hverdagen med børn. Det er fedt!

Mit bedste råd til kommende forældre: Kærligheden til ens barn, sidder ikke i småfolk-dragter og Lamaze-rangler. Ej heller i modermælk eller i den HELT rigtige barnevogn, med de rigtige hjul og i den korrekte nuance. Giver du dit barn mad, en ren røv og kys, kan man ikke gøre noget galt. Hvil i din egen kærlighed og tro på, at du ved bedst for dit barn. Er moderen glad, er barnet det formodentlig også.

Mit bedste råd til de der overvejer at få børn: Hav altid MASSER af rødvin på lager!

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar -20% oveni udsalgsprisen!