Husk for fanden at nyde det

Mommy-quizzen: Maria Vestergaard svarer

I aften er det blevet tid til Maria Vestergaards svar på mommy-quizzen :-) God læselyst!


image

Jeg blev mor da jeg var:
23år med faste bryste, spændstig numse, og et ubekymret sind

Jeg har så mange børn:
en enkel krudtugle

Det fedeste ved at blive mor er:
At man kan få uendelig mange kys og kram (ihvertfald indtil videre)

Det hårdeste er til gengæld at:
Mit væggeur er gået på pension, og istedet har jeg fået et af kød og blød. Jeg savner mit gamle væggeur, hvor jeg selv kunne indstille alarmtidspunktet!

Total antal timers søvnunderskud efter jeg er blevet mor:
Søvnunderskud, hvad er det? Mit barn har da sovet igennem siden det var 2 uger gammelt, og lader mor og far sove til kl. 8.00 hver eneste weekend? Eller også fortrænger jeg bare virkeligheden med et barn, der havde kolik til det var 6 måneder gammelt!

Mine tanker om at føde er:
Jeg vidste ikke hvad smerte var, før jeg pressede et helt individ ud af, hvad jeg vil mene, er et alt for lille hul til sådan en bedrift.

Mine tanker om flere børn er:
Hvis bare man kunne føde børn, hvor de var et-år gamle. I såfald ville jeg føde et helt fodboldhold, og dermed undgå spæde kolikbørn!

Mødre der inspirerer mig:
Helt klar min egen mor. Jeg vil endda mene, at min mor og jeg er kommet endnu tættere på hinanden, efter at jeg er blevet mor, og hun er blevet mormor. Det er ihvertfald noget helt specielt, det vi har. Måske fordi vi elsker den lille krudtugle lige højt begge to, men på hver vores måder.

Mødre/ fædre jeg stalker på instagram:
incredibabydk (og ikke kune fordi jeg skal sige det), meyermorblog, Mariafranck, Miakinly, Camillaguldbrandt

De primære tv-programmer vi ser hjemme hos os:
Min datter har suttet den “dims” der skal modtage TV-signalet fra vores fjernbetjener I stykker. TV’et er derfor fastfrosset på kanal TV3Puls, som kun viser madprogrammer. Heldigivs er jeg mad-blogger, men der er alligevel grænser for, hvor meget Gordon Ramsay man har lyst til, at holde I hånden med sin kæreste til. Derfor ser vi ikke særlig meget TV.
Hvis jeg kunne, ville jeg bruge hver dag på at:
Det jeg gør. Er det lovligt at svare? Jeg er bare så ovenud lykkelig for min hverdag som medicinstuderende med en masse frihed og fleksibilitet, der tillader blogging, og tid med min kæreste og krudtugle.

… og jeg ville drikke:
Kaffe. Jeg elsker kaffe, og helst med så meget mælk i, at man hurtigt kan komme I tvivl om, om man drikker kaffe med mælk, eller mælk med kaffe. Man er vel vokset op som en del af “latte-generationen”

Vores yndlings ret herhjemme er:
mexikansk

…fordi:
det er billigt, nemt og smager hamrende godt. Både tortilias, chiliconcarne og nachos bliver der spist flere gange om ugen.

Antal lortebleer jeg har skiftet i mit liv som mor:
Tæller remoulade-lorte-bleerne fra dengang hun var helt spæd, og man ikke vidste, om afføringen egentlig kunne gå ind under kategorien “lort” med? I så fald – virkelig mange!

Hvis jeg ikke var mor ville mit liv formentligt se således ud:
Ligesom mine veninders der rejser, studerer og tager på date-nights med deres kærester hele tiden. Om jeg er misundelig? Nej da!?

I graviditeten havde jeg det:
Som om jeg skulle kaste op hele tiden. Og det gjorde jeg også.

… og jeg fokuserede meget på:
ikke at tænke på varm mad.

Efter vi blev forældre så vores parforhold således ud:
Alt er planlagt, og nøje overvejet

… hvor vi før i tiden brugte meget tid på at:
gøre impulsive ting, som at gå I biografen, spise på restauranter eller danse på bordene.

Mit bedste råd til kommende forældre:
Køb rigtig mange stofbleer. De er guld værd når baby skider, gylper og savler hele tiden. Dyrk og brug tid på dit parforhold. Det skal plejes på samme måde som forholdet til dit kommende barn.

Mit bedste råd til de, der overvejer om de skal have børn:
Gør det. Det ligger dybt begravet i vores DNA, at vi skal formere os, og det mærker man også, når først kærligheden til de små pus begynder at vokse.

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

1 kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk for fanden at nyde det