Kom og kys mit barn!

Mommy-quizzen: Mig og min Tinder baby svarer

Så er det dælme blevet tid til lidt mommy-quiz igen. Denne gang får i fornøjelsen af Alexandra fra Mig og min Tinder baby. Det er sjovt, så meget kan jeg garantere.

Så egentligt vil jeg bare sige: God fornøjelse! :-)

Alexandra

Jeg blev mor da jeg var:
Pisse lækker, stram som en lukket østers, vild som en retarderet teenager og 23 år gammel. Eller.. Det var i hvert fald på dét tidspunkt, at jeg blev gravid. Da først betteskid kom til verden, var jeg hverken stram, lækker eller vild. Not at all.

Jeg har så mange børn:
To. Den ene hedder Elliot, går i vuggestue og er netop fyldt 1 år. Den anden hedder Mikkel, er pilot og er netop fyldt 29 år.

Det fedeste ved at blive mor er:
At jeg føler mig så vanvittigt voksen og ansvarlig. Eller nej. Det var bare lige den første tanke, der kom til mig. Hmm. Det fedeste er at blive elsket så SYYYYYGT højt af et andet menneske; min søn. At jeg er DEN BEDSTE i verden for ham. Dét kan jeg godt li’.

Det hårdeste er til gengæld at:
Alt andet.. Haha. Overdrivelse fremmer forståelsen.

Total antal timers søvnunderskud efter jeg er blevet mor:
47.000 tror jeg. Mindst. Jeg har det meget hårdt.

Mine tanker om at føde er:
At det er umenneskeligt og alligevel så sindssygt fantastisk. Fuck de 5 sting, hæmoriderne og tyndskid all over – ALDRIG har jeg været så stolt af mig selv! Verdens VILDESTE kick.

Mine tanker om flere børn er:
At de er velkomne, hvis min kære pilotmand bliver hjemmegående OG ungen kan vælge en anden udgang end dén mellem benene.

Mødre der inspirerer mig:
Min mor. ”Alting løser sig altid”, har hun – fra jeg var en helt lille møgunge – fortalt mig. Det er de ord, jeg husker på, hver gang livet som mor er lidt for hårdt. Udover det har hun været alenemor til 5 unger med krudt i røven samtidig med, at hun har taget pædagoguddannelsen, knoklet røven ud af bukserne OG formået at være verdens kærligste mor for os alle sammen. Min mor har en styrke, jeg aldrig i mit liv har set andre besidde, og så er hun jordens mest tolerante og omsorgsfulde menneske. Jeg kan ikke engang forklare, hvor sej hun er. Det er vanvittigt! Ja, faktisk får jeg helt tåre i øjnene af at tænke på det. HUN er min inspiration HVER dag.

Mødre/ fædre jeg stalker på instagram:
Det er så nu, jeg måske fremstår lidt arrogant. Jeg bruger næsten udelukkende instagram til at poste billeder af min egen baby, mig selv og min egen familie. Det er SJÆLDENT, at jeg rent faktisk bruger et eneste minut på at scrolle ned gennem andres billeder. Mest af alt fordi det stresser mig lidt at skulle følge med i alle folks liv, OG fordi det er tidskrævende.

De primære tv-programmer vi ser hjemme hos os:
Alt på Kanal 4. Især alt det opstillede lort, som faktisk også får mig til at krumme tæer.

Hvis jeg kunne, ville jeg bruge hver dag på at:
Rejse og spise.

… og jeg ville drikke:
Mojitos og mælk. Jeg kan virkelig godt li’ mælk. Da jeg var gravid drak jeg 2 liter hver dag. No wonder at jeg tog 28 kilo på.

Vores yndlings ret herhjemme er:
Alt du kan købe ude.

…fordi:
Vi er alt for dovne og uintelligente til selv at lave maden.

Antal lortebleer jeg har skiftet i mit liv som mor:
Tilpas nok til, at jeg nu kan spise en burger med ene hånd og tørre fisens røv med den anden uden at væmmes eller fucke up i bleskiftet.

Hvis jeg ikke var mor ville mit liv formentligt se således ud:
Jeg ville formentlig drikke mig stangbacardi 3 ud af ugens 7 dage. Gå på Tinderdates og vise min frimærkesamling til en masse random flotte mænd.. ..Hvis jeg altså var single. Jeg ville ALDRIG stå op før fanden fik sko på, og jeg ville stene dårlige film på netflix, hænge ud med mine veninder, gå på restaurant, dreje vaser i fred og ha’ det for vildt! Et par gange om ugen ville jeg gøre mig lækker og hoppe ned i fitness centret og få opmærksomhed og stramme balder. For så nederen er jeg. Efter et par måneder med dette liv ville jeg formentligt blive ensom og deprimeret. Been There, done that.

I graviditeten havde jeg det:
Elendigt.

… og jeg fokuserede meget på:
At få ungen ud og spise mælkesnitter.

Efter vi blev forældre så vores parforhold således ud:
Kaotisk. Par på prøve. Fantastisk og forfærdeligt på samme tid.

… hvor vi før i tiden brugte meget tid på at:
Udveksle ord med kroppen.. Gerne 6 gange dagligt, hvis det kunne lade sig gøre. Og det kunne det.

Mit bedste råd til kommende forældre:
Lige gyldigt hvad der sker, så er det okay. Fortæl dig selv det 1700 gange hver dag, og så begynder man sgu at tro på det en gang i mellem.

Mit bedste råd til de, der overvejer om de skal have børn:
Det kommer så sandelig an på, hvem der overvejer det. Er du 16 år og enlig, så vent lige lidt. Er du kærester med en Pilot, then DONT 😉 Ellers: Go for it!

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

2 kommentarer

  • Sjovt og velskrevet – og ikke mindst dejligt ærligt (;

    – Kit

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kamilla

    Sjovt, gik lige op for mig jeg i tidernes morgen faktisk gik i mødregruppe med Mikkel. 😂 Der ligger vidst nogle meget ømme billeder hjemme hos mine forældre. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og kys mit barn!