Renere tøj til store og små: Rodalon Sportsvask

Rabatkode: Yderligere -30% på Ellos’ udsalg

Et lille middags-pip herfra mig i frokostpausen :-)

I går fandt jeg lidt godter inde på Ellos.dk, fordi der er udsalg, og fordi de giver 30% ekstra på udsalget på deres eget brand. Priserne jeg har sat på varerne her er inden de ekstra 30% er fratrukket prisen – så de er reelt set 30% billigere end det I ser her :-) Jeg har testet koden på lidt forskellige varer, og den har virket hver gang :-)

Koden I skal bruge er 345707 og den virker til og med d.31/7.

Jeg shopper faktisk ofte ikke-graviditetstøj selvom jeg er gravid. Meget af tøjet kan sagtens bruges selvom man har mave, og jeg er lidt træt af det når jeg ikke kan bruge tøjet når jeg ikke er gravid. Der bliver jeg nok lidt nærig, og synes det er lidt noget miljø-svineri når jeg ikke bruger tøjet i længere tid end et halvt års tid :-)

Så nu har jeg altså plukket lidt, som jeg synes er fint og brugbart uanset om man er gravid eller ej – men mest af alt ville jeg bare lige dele rabatkoden med jer, så I kunne få glæde af den. Jeg har kun fundet varer, som er tilgængelige i stort set alle størrelser.

Husk: koden gælder kun på udsalgsvarer og kun Ellos’ eget brand.

 

36-0523

Grå strikkjole 249,-

36-9060

Sort blondekjole 349,-

13-5607

Strikket rullekrave i uld  239,50,-

36-8902

Hvid Skjortekjole (i hør) 244,50,-

35-5859

Rullekrave i rib 159,-

 

35-0625

Blondetop i stræk 174,50,-

15-4799

Lang sweater 149,-

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Renere tøj til store og små: Rodalon Sportsvask