Hvordan undgik jeg strækmærker?

Bækkenløsning – åh gud!

Ja, det er sgu egentlig lidt noget lårt, så at sige.

For mine bækkensmerter er ikke blevet færre og ej mindre smertefulde. Jeg har ondt i lænden, hofterne, skambenet (hvad sker der for et klamt ord?!) og lysken. Sådan et lækkert bælte af ømhed, som kan mærkes meget af tiden. Det eneste der hjælper, er at ligge ned. Men ikke mere end 2-3 timer. For så er smerterne væk, og hvis jeg ligger ned for længe, så er det også galt. Det er lidt svært at gøre det rigtigt ;-)

I sidste graviditet havde jeg ikke problemer med bækkenet, men denne gang har jeg jo i forvejen et lidt løsere bækken fordi jeg fødte for knapt halvandet år siden, og fordi jeg ikke er i samme form som sidst. Det er den hårde sandhed – jeg får ikke trænet længere, fordi det ganske enkelt ikke er en prioritet. Jeg har ikke haft det dårligt med det overhovedet – før nu! Jeg har hele tiden haft det fint med at udskyde træning indtil børnene ikke var små længere. Nu er det selvfølgelig noget pis, men det hjælper ikke noget at kigge tilbage. Jeg har fået nogle øvelser jeg kan lave, og ellers må jeg jo gøre hvad jeg ellers kan. Jeg har hørt fra flere søde følgere på Instagram, at akupunktur skulle være et godt middel, så jeg håber det tilbydes på Kolding sygehus, hvor jeg jo er tilknyttet. Ellers er der jo heldigvis hjælp at købe sig til i det private. Det samme gælder en fysioterapeut, hvis det måske kunne hjælpe.

Det går jo egentligt fint det hele, men vores hverdag bærer præg af, at jeg er nødt til at lægge mig om aftenen når Elliot er puttet. Mads er heldigvis en stjerne, og aflaster mig mega meget. Han gør, som altid, livet meget sjovere for mig – så det er altså fantastisk!

Jeg er i 16. uge, (15+4 ifølge den mail jeg får hver morgen – det er lidt smart. Den regner procenter og det hele ud. Og jeg ELSKER tal!) og jeg har det faktisk mentalt skide godt. Jeg holder humøret oppe trods bækkenløsning, for som min læge sagde så er det jo heldigvis på lånt tid. Tænk sig, at vi om under et halvt år har to sønner. Mor til 2 drenge, det kan jeg fandme godt overskue! :-D

13664440_10153654345316466_472569991_n

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

3 kommentarer

 • Am

  Bare lige en kommentar om det ulækre skamben – det er gammel “slang” for noget som ikke er en “skam” at have, så derfor kan du kalde det kønsbenet – ligesom alle de sundhedsfaglige gør/burde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Sanne. Jeg havde også mange smerter i hoften og kunne mærke en kæmpe forskel når jeg sov med en pude mellem lårbasserne – det er som om at man slapper bedre af i hoften. Jeg købte hurtigt en ammepude da den har en god fasthed og man også kan udnytte dens form til underbenene. Og når man roder rundt om natten kan det være rart at det ikke er en lille sofapude der ryger ned. Det var det bedste køb i hele min graviditet og den tjener nu et andet formål med amning – win. Håber at det måske kan hjælpe dig! Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • vivian

  Fys 2x om ugen + fys.øvelser derhjemme, Tigerbalsam og kiropraktor efter fødsel – og jeg er næsten “normal” nu – der kommer ikke noget godt ud af at ignorere det

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan undgik jeg strækmærker?