Bækkenløsning - åh gud!

Vi har knækket putte-koden

Elliot er i skrivende stund lige knapt 17 måneder, og nærmer sig altså halvandet år.

Og vi har bøvlet med putningen – er du sindssyg, vi har haft nogle lange seje træk – særligt når han har fået nye tænder. Vi har travet med barnevognen, vugget ham, ligget med ham og jeg ved ikke hvad. Vi har gjort ALT for at få ham til at sove. For det er skide synd for ham, når han ikke kommer i seng nogenlunde til tiden. Han bliver så pylret hele den næste dag, og det er faktisk bare træls for os alle 3.

Men nu har putningen (7-9-13 knock on wood) altså taget en rigtig dejlig drejning. Siden starten af juli er han faldet i søvn liggende i sin egen seng, imens vi har sunget for ham. Det længste putningen har taget er en time, og det er sket én gang. Ellers tager det hele tiden kortere og kortere tid, og i dag tog det kun 12 minutter (ja, jeg kiggede på klokken før og efter ;-) ). 12 minutter oversættes også til ca. 30 elefanter der skal marchere sig en tur. Og det gjorde de. De travede og de travede, og til sidst faldt han i søvn, uden flaske, uden brok – bare med sin bamse, sin nusseklud og sin sut. Færdig slut. En dag tog vi bare beslutningen, at det var sådan det skulle foregå. Ikke noget med, at han skulle falde i søvn alene. Men han skulle ligge i sin egen seng, og han skulle naturligvis have lov at komme op på armen og falde til ro hvis han blev alt for ked af det. Det gjorde han ikke. Han tager det så pænt, og det er en fornøjelse at putte ham for tiden. Så hyggeligt at se ham ligge der og kramme sin bamse imens hans øjne bliver tungere og tungere. Man har næsten lyst til at kravle ned og putte med ham ;-)

Og nu sidder jeg så her. Klokken er syv, Elliot har sovet i 30 minutters tid, og jeg sidder i sofaen. Mads er til fodboldkamp, og jeg har fået til opgave at læse korrektur på hans speciale. Så det skal jeg til at igang med nu. Og når jeg ikke kan klare mere computer for i dag, så vil jeg sætte mig med en god film og nyde, at vi lige har et halvt års tid inden vi starter forfra med et spædbarn med helt andre rytmer ;-)

611-1

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bækkenløsning - åh gud!