Vores nye barnevogn på tilbud

Graviditetsdagbog: 17. uge.

I dag er det søndag, og det kan mærkes i kroppen, at jeg ikke har skullet sidde på en kontorstol i mange timer i streg de sidste dage. Det bekræfter mig i, at det er en god idé at jeg går fra jobbet kl. 14 hver dag. Det bekræfter mig desværre også i, at det nok ender med kortere dage på et tidspunkt. For mit bækken er noget bedre her efter weekenden, end det var i fredags. Min daglige graviditetsmail fortæller mig, at jeg er 16+3 i dag. Den fortæller mig også, at jeg har gennemført 41% af graviditeten, hvilket jeg synes er mega surrealistisk! Snart er jeg halvvejs, og jeg tror ikke det for alvor er gået op for mig, at der altså kommer en baby ud til os til januar. At vores hjerter endnu engang skal få vokseværk som man kun kan relatere til hvis man har børn. Det lyder mega nederen og bedrevidende – men det er sgu rigtigt. For fanden hvor man elsker de små mennesker!

Jeg er så småt begyndt at mærke liv engang imellem. Ikke spark, men jeg kan fornemme det når han vender sig rundt derinde. Det gør mig så glad og varm indeni. Det minder mig om, at det er vores barn der ligger derinde – og jeg kan mærke, at jeg får lyst til at passe på ham. Ligesom jeg passer på Elliot. Vores lille spire blev hængende, og snart er han ikke længere et foster, men et barn indeni min mave.

… og snart kan jeg ikke få luft når han strækker sig, og skal dele mine ribben med små aktive fødder ;-)

Det går godt, udover bækkenløsningen. Jeg har allerede en del plukkeveer som sidst, men dem bekymrer jeg mig ikke om endnu. Min livmoderhals var fin og meget lang sidste gang, så det håber jeg den er igen. Jeg må få kigget på plukkeveerne hvis de er hyppige når jeg er længere henne. Jeg slapper allerede af når jeg kan, og mere kan jeg ikke rigtigt gøre lige nu. I øvrigt er plukkeveer jo også ganske normale og ufarlige hvis de ikke er regelmæssige og ikke gør ondt :-)

13871875_10153668098691466_361743658_n

Kjole fra asos her

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

4 kommentarer

 • Nanna

  Idag er jeg i uge 17 og har lige værer ved lægen hvor hun mente deltidssygmelding var bedst pga bækkenet.
  Men så er det der min samvittighed går mig lidt på, bøvlede du også med det? Eller tænkte du ikke over hvad andre havde i deres tanker om dig og Det med du “kun” var der til kl 14.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Den dårlige samvittighed tror jeg alle med den sygemelding døjer med. Heldigvis er der en helt naturlig udløbsdato på sygemeldingen – og det ved arbejdspladsen godt :-) Jeg tror jeg skrev om det i mit indlæg omkring sygemeldingen. Mine kollegaer var skide søde, og der er jo heller ikke så meget at gøre ved det jo :-/ Den dårlige samvittighed synes jeg gik over da jeg først havde vænnet mig til tanken og situationen – nu er det jo bare sådan det er :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvor er det rart at kunne følge en som er præcis ligeså langt som en selv (16+3 i dag) og få et par tips med på vejen :)
  Dejlig blog og billeder! Som førstegangsfødende synes jeg det er svært at finde tøj, som kan “gå” til et kontorjob, så rart med inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Hej Katrine,
   Hvor er det dejligt du endte herinde og kan bruge det til noget. Og sjovt, du næsten har termin samme dag som mig.
   Jeg synes selv det kan være svært at finde kontor-venligt tøj, som har plads til maven og stadig er pænt. Men faktisk købet jeg ofte almindeligt tøj med stræk i stedet for ventetøj – jeg synes det sidder pænere :-)
   Jeg skal nok løbende opdatere herinde når jeg finder nogle fine ting! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye barnevogn på tilbud