Instagram: Dem følger jeg.

En lille bitte sten. Nyresten, that is.

14459762_10153792816436466_1248763288_n

Vidste I, at der er noget der hedder nyresten? Jeg havde da hørt om det før, men umiddelbart var det ikke noget jeg vidste noget som helst om. Jeg havde hørt, at det vist nok skulle gøre ret ondt.

Klokken 04.30 i morges lærte jeg fænomenet at kende.

Jeg vågnede med ondt i maven og tænkte: Av, jeg må virkelig skulle tisse for min mave er helt skidt på den.
Jeg gik på wc, og det blev ikke bedre. Kun værre. Jeg fik kantet mig af toilettet, og måtte kalde på Mads imens jeg stod i hvad der bedst kan beskrives som en akavet skovskider-stilling. Mads fik hjulpet mig ind i sengen, og så lå jeg ligesom der. Og kunne ikke røre mig ud af flækken. Og så peb jeg ellers som aldrig før. Og jeg græd lidt. og skreg lidt.

Så ringede vi til akut-telefonen for gravide, og de sendte en ambulance. 2 mand måtte bære mig ud på båren en en temmelig underlig stilling, for jeg kunne hverken sidde eller stå – og slet ikke gå.

De talte ret hurtigt om noget nyresten i ambulancen.

Jeg var inde på sygehuset mellem 5.30 og 6.00, og klokken ca. 07.30 fik jeg en smertestillende pille der samtidigt skulle hjælpe med at udvide urinlederen en smule. Jeg blev scannet, men de kunne kun ultralydsscanne mig fordi jeg er gravid. Og der kan man ikke rigtigt se en nyresten. Men de kunne se, at mine nyrer i hvert fald ikke havde taget skade, og så fine ud.

Kl. lidt over 11 blev jeg udskrevet, tæt på smertefri og uden en nyresten vandrende i mine urinveje.

Jeg har kun én ting at sige: Fy for SATAN hvor gør sådan en nyresten ondt! Og det er vist den aller-pæneste måde jeg kan beskrive det på.

Beder lige en bøn til, at jeg aldrig nogensinde skal opleve det igen!

Men jeg er faktisk helt okay nu, og har været det lige siden vi kom hjem. Jeg er øm og jeg er træt, men all is good, og vi skal tidligt i seng i aften :-)

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

4 kommentarer

 • Malene

  Hvis jeg var dig’ ville jeg prøve at overtale min læge til at udskrive diclon 100 mg (Stikpiller) der virker helt eminent mod nyrestenssmerter! Bare så du kan tage sådan en hvis det nu er.

  /Kommende læge

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Incredibaby

   Måske var det sådan en jeg fik? Men kan man godt bare få sådan en på recept sådan uden videre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   Det vil jeg bestemt mene.. Altså hellere det end operation for fjernelse af galdeblæren, mens du er gravid i hvert fald :) Og hvis det kan klares med smertestillende er det jo slet ikke nødvendig med operation.
   Håber ikke du skal igennem flere anfald dog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

   hov naturligvis nyresten, ikke galdesten.. haha.. og man fjerner jo så selvfølgelig ikke nyren på folk.. det gik lige lidt for stærkt..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram: Dem følger jeg.