Min flade røv bliver, hvor den er!

Har I set de nye flyverdragter fra Legowear?

Annonce

18231-597_1

For omkring et års tid siden var jeg forbi Legowears flotte showroom. Fyldt med fine ting og sager som kun lige var færdigdesignet. Det var til vinteren 2016, og desværre ikke noget jeg kunne få fingre i sidste vinter. Men nu er den her endelig. Den flyverdragt jeg især var forelsket i. En navy-blå sag, med en “pels”kant og masser af praktiske detaljer. Den var så PÆN, og jeg må indrømme jeg var skuffet over at måtte vente et helt år på den.

Men nu er den her altså. Den er ligeså pæn som jeg husker. Og har endnu flere detaljer end jeg husker. Med fleecefor ved både numse, krave, hagebeskytter og ærmer, spænder så handskerne ikke forsvinder hvis de skulle ryge af hånden, reflekser og det nye fine læder-logo som Legowear er begyndt at bruge. Og så har den en ekstra lang lynlås ned i det ene ben, som gør den nem at få af og på – og den funktion var jeg virkelig glad for sidste år.

Som jeg har været vant til med Legowears overtøj, så har den et vandsøjletryk på 10.000, er vand- og vindtæt, og er tapet på indersiden i sømmene med en specialtape. Alt det betyder på almindeligt dansk, at flyverdragten er varm, åndbar og meget meget vandtæt. Jeg brugte en Legowear flyverdragt sidste år, og jeg har aldrig oplevet at Elliot var hverken våd, fugtig eller kold efter en tur i regn og sne. Heller ikke selvom han på det tidspunkt kun befandt sig på numse eller knæ.

Jeg synes Legowears overtøj er lidt overset i forhold til design. Denne sæson er det virkelig pænt, og i mindst ligeså god kvalitet som altid. Vi har virkelig været glade for alt vores tøj og overtøj fra Legowear, så jeg vil helt klart anbefale at I tager et kig. Kvaliteten er noget af det bedste vi har oplevet, og jeg glæder mig allerede til vinteren så han kan få sin fine flyverdragt på! :-) Flyverdragten hedder Lego Tec Explore og I kan finde den op til str. 104 lige her og op til str. 140 lige her. Den findes også i en fin rød farve til pigerne, hvis de ikke skal have en blå. Navyblå passer dog til begge køn, synes jeg :-)

 

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min flade røv bliver, hvor den er!