Graviditetsdagbog: 33. uge og en tilvækstscanning

Altopslugende baby-tilstand

Jeg var forleden dag til et lagersalg inde i Vejle. Et lagersalg fyldt med mærketøj.

…til børn.

Det er blevet overskriften på mit liv for tiden. På vores liv, jo egentligt. Men særligt på mit liv, nu hvor jeg går derhjemme og er sygemeldt.

Jeg kommer ærligt talt ikke meget ud. Det er ganske frivilligt i den forstand, at jeg ikke kan holde til at lave særlig meget på en dag. Hvis jeg har været på benene i for mange timer i løbet af en dag, så kan jeg mærke det om aftenen. Jeg får mange og stride plukkeveer og mit bækken straffer mig uden advarsel. Og det er bare ikke det værd, når jeg har en baby boende i maven.

Jeg ved godt, at det for nogle kvinder er helt anderledes end for mig. Men for mig er det en fysisk belastning at være gravid. Og for mig er det altopslugende, det der med graviditet og baby.

Jeg er nok en af de kvinder, der lever og ånder baby fuldstændig så længe jeg er gravid. Og denne gang er min allerede eksisterende familie alt hvad jeg tænker på, når jeg ikke tænker på baby. Det lyder helt sygt, det kan jeg godt selv høre. Men det er bare noget andet, når man selv står i det.

Jeg hører mange sige “jeg havde svoret, at jeg aldrig ville blive sådan. Men det var bare noget andet da jeg oplevede det på egen krop”. Måske er det også derfor, at mange venskaber kan gå lidt itu, når den ene part begynder at få børn. Man kan nok godt have lidt svært ved at forstå det, når man ikke selv har prøvet det. Man tænker måske, at den gravide på en måde har mistet sig selv en lille smule. For livet ændrer sig, om man vil det eller ej. På en smukkeste måde, vil jeg gerne lige tilføje. Aldrig ét eneste splitsekund har jeg fortrudt, at vi fik børn da vi gjorde. Det var det mest perfekte der kunne ske for os!

Men jeg tager mig selv i at tænke, at jeg i en årrække kommer til at være nogens mor, før jeg er særlig meget andet. For det er det, der opsluger mig. Det er det der optager mig, og det jeg gerne vil. Jeg er ikke med på beatet når det kommer til natklubber eller nye typer alkohol – og musikken er jeg altså heller ikke helt opdateret på. Graviditet og amning sætter en ret naturlig dæmper på antallet af byture, kan man sige ;-)

Man kan brænde for mange ting i løbet af et liv, tror jeg. Og når jeg kigger mine indlæg igennem her på bloggen, så er det i øjeblikket mere en mommyblog om at være gravid – hvorimod den før omhandlede lidt mere blandede emner. Og det er sjovt, for jeg tror det er meget sigende omkring mit sind for tiden. Terminen nærmer sig så meget nu, at jeg rent faktisk bliver nødt til at gå i gang med børneværelse, tøjvask, og en del andre ting, som jeg har udskudt – for der var jo masser af tid.

Vi har passeret de 2 måneder til termin, og jeg er rent faktisk gravid i 8. måned, som jeg skrev i går.

Så jeg er altså gået i indretnings-mode. Baby-style. Endnu et aspekt af mit liv, der bliver baby-ficeret. Jeg må nok hellere begynde at se mig om efter nogle voksen-og-ung-interesser også ;-)

img_7966

Vil du gerne følge mere med? :-) Du kan følge med på instagram @sanneagersnap, facebook @incredibaby.

Ingen kommentarer endnu - du kan nå at blive den første!

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar - jeg elsker kommentarer! :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Graviditetsdagbog: 33. uge og en tilvækstscanning